Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunshine123

ma ktos ochote porozmawiac?

Polecane posty

Gość LM link
i juz nie bede pisac ani dzwonic.......

Gość powiedz jego zonie
LM, koniecznie juz z nim nie pisz!!! Masz nadal spokoj, tamten facet sie juz nie odzywa? Rozmawialas z mezem?

Gość LM link
powiedz jego zonie....na razie sie nie odzywa...ale wiem ze to nie koniec to dopiero poczatek koszmaru....mowil przez zeby zebym nie odchodzila kolejny raz....boje sie co bedzie...teraz maz wyjezdza wiec nie chce go stresowac przed podroza ale jak wroci to z nim porozmawiam...

Gość LM link
powiedz jego zonie...na poczatku plakal prosil....potem klal i mowil przez zeby....boje sie strasznie bo spodziewam sie co bedzie dalej.....teraz przez chwile (ile wytrzyma) bedzie milczal...potem bedzie pisal...pisal.....i tak bez konca... telefony ktorych nie odbieram.....to kolejny raz..... ....a moze nie bedzie mial juz na to sil?......

Gość LMlink
trudno bedzie za kazdym razem skasowac....nie czytajac......ale wiem ze tak bedzie mniej bolalo.......

Gość powiedz jego zonie
Rhyme dobrze radzi. Kasuj smsy! Moze sprobuj tez zmienic numer komorki?? Na dlugo maz wyjechal?

Gość LM link
na pare dni tylko boje sie ze jak zmienie nr to on dopiro wpadnie w szal......

słuchaj nie dawaj sie tak szantażować. Rozmawiałas z mezem?

Gość LM link
nie bo wyjezdza wlasnie ale wiesz ze boje sie tej rozmowy.....wiem ze to nieuniknione.....

Gość LM link
jak on nie wiem do konca to wierzy w to co ja mu powiem....ale co bedzie jak powiem prawde? moze bedzie mnie gnebil.....

Gość powiedz jego zonie
tzn. tamten facet bedzie cie gnebil czy maz? dlugo juz jestescie malzenstwem?

Gość LM link
jestesmy 17lat nie wiem do konca jaka bedzie reakcja meza..... czy dalej ukrywac to dopoki nie bedzie juz beznadziejnej sytuacji? wiem ze on tez bedzie dzwonil do meza tyle ze nie przedstawia sie tylko udaje kogos innego albo to sa gluche telefony

Gość LM link
z jednej strony nie chcialabym mowic o tym mezowi.....ale wiem ze jak nie bedzie wyjscia to bede musial powiedziec

Gość LM link
ludze sie jeszcze caly czas ze moze on nie bedzie mial sily na to gnebienie mnie? chociaz powiedzial wyraznie ze nigdy nie pozwoli mi odejsc.....

Gość powiedz jego zonie
powiedz mezowi jak najszybciej - od razu jak wroci, nastaw sie na to, im dluzej bedziesz odwlekac tym gorzej bedziesz sie czula!!! maz cos podejrzewa?

Gość LM link
tak podejrzewa....

Gość powiedz jego zonie
Co to znaczy, ze 'nigdy nie pozwoli ci odejsc', to przeciez nic innego jak SZANTAZ, nie daj sie!!! Olewaj go!!!

Gość LM link
ja jestem w tym zwiazku od prawie 5lat moze Tobie jest latwo tak powiedziec....bo nie bylas w takiej sytuacji... zakochalam sie i tu byl moj blad...wracalam bo kochalam....nadal kocham....tylko rozum mowi co innego.....jak nad tym zapanowac? nad uczuciami....wiem ze bede musiala strasznie walczyc o to zeby sie kolejny raz nie zlamac.....

Gość powiedz jego zonie
jak podejrzewa, to bedzie juz troche nastawiony, to lepiej. a ty chcesz byc jeszcze z mezem (w sensie uczuciowym)?

Gość LM link
to wiem ja za kazdym razem to wiedzialam..... wiem ze jestem wrakiem psychicznym....ze on mnie niszczy....

wytłumacz mi jak Ty mozesz kochac kogoś kto Cie tak krzywdzi? nie rozumiem Was Kobiet kurde

Gość LM link
z mezem? potrzebuje na to czasu....bo w tej chwili mysle ze nie chce juz zadnego faceta....

Gość LM link
wiesz...tez siebie nie rozumiem? czy to jest w ogole milosc? chyba taka pomomo wszystko? jakos sobie to potem tlumacze....jak sa chwile szczescia... naprawde nie wiem? a moze on jest wampirem energetycznym? czerpie ze mnie energie? ja czasami czuje sie .....wlasciwie to sie nie czuje wcale....jakby mnie nie bylo

Gość LM link
jakbys pogadal z nim......to moze bylby w stanie Ci wytlumaczyc;) chociaz jak cos probuje mi tlumaczyc to ja czesto go nie rozumiem

Gość LM link
on niczego nie chce tylko mnie kochac i byc przy mnie i dla mnie......a to rozumiesz????

jego zachowanie na to nie wskazuje. A ty wiesz w to co chcesz wierzyc