lovciam89 0 Napisano Styczeń 29, 2008 najlepiej isc do kobiety czy do mezczyzny ginekologa? czy po pierwszym stosunku powinno sie isc do ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helenka z ciechocinka Napisano Styczeń 30, 2008 jak dla mnie - lepiej pójść do meżczyzny powinno sie pójść przed pierwszym stosunkiem, a jak się nie poszło, to na pewno po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leg Hump 0 Napisano Styczeń 30, 2008 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trelemoreleeeee Napisano Styczeń 30, 2008 Trzeba iść , znam kobietę ginekologa i wcale nie jest brutalna Jednak trzeba przyznać że faceci w tym fachu są lepszymi specjalistami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość play-me3 Napisano Styczeń 30, 2008 Tak należy iść po rozpoczęciu współżycia. ja chodzę od początku do kobitki i jest ok;) Zależy na kogo trafisz i jak ta osoba podchodzi do swojej pracy. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka zielonooka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 o ile dobrze pamiętam to pierwsza wizyta powinna być juz po tym jak okres dostaniesz... ja byłam i u kobiet i u mężczyzn... wolę mężczyzn bo przez edna babę długo krzyczałam na izbie przyjeć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach