Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lata siedemdziesiąte

Czy Polacy sa przystojni?

Polecane posty

Gość lata siedemdziesiąte

Czy Polacy sa przystojni i dlaczego nie są?

Gość moniiia
no jasne, że są przystojni! zwłaszcza mój mąż i syn ;pp

Gość andreas loepper
A jacy to typowi Słowianie?

a dlaczego nie są? Ech, te chabrowe oczeta i okrągłe twarze....sama niwinność.....:-O

Gość polacy sa obleśni

Gość durna jadzka
nie sa to brudasy co maja male kutasy :P

Gość andreas loepper
A czy taki np. Aleksander Kwaśniewski to typowy słowianin i czy jest według was przystojny?

Gość super laska nie dla was
to pokolenie-nie.albo pasztety albo zniewisciali pieknisie.... gdzie ci mężczyźni>>>>>??????????

nie wiem czy Polacy są przystojni, nie mnie to oceniać mogę jedynie powiedzieć że Polki nie są wcale ładne zdarzają się wyjątki, ale ogólnie typowa Polka nie jest w moim typie mówiąc dyplomatycznie Rosjanki i Ukrainki są dużo ładniejsze 🖐️

Gość moniiia
życie po życiu :):):) Polki nie są głupie. Zadowolony? Napewno tak. :):):) Kontynuując ... mnie się Polacy pdobają (może dlatego, że nie znam innych nacji?)

ogólnie to Polki nie są głupsze niż kobiety zagramaniczne kobiety ogólnie są głupie i tego się trzymajmy, nie przypisujmy tej szczególnej cechy tylko naszym rodaczkom 🖐️

no i macie odpowiedź są Polacy przystojni i mniej przystojni albo nawet całkiem nieprzystojni są Polki mądre, głupio-mądre i całkiem głupie.

Polki są brzydkie, gópie i puszczalskie Polacy urodą też nie grzeszą, ale nadrabiają inteligencją

Gość kawulka1
Polacy sa bardzo przecietni, ale z drugiej strony nie znam kraju w ktorym wiekszosc facetow bylaby zabojczo przystojna. Za to na pewno za granica faceci o niebo lepiej sie ubieraja.

jarek - nie jestem pewna czy doczytales temat - pytanie jest o wyglad Polakow a nie o mentalnosc Polek won stad

Za którą granicą durna babo. Jedź na Białoruś. To też za granicą. Jak w Polsce płacą tyle ile płacą to faceci ubierają się tak jak się ubierają. Zwłaszcza że gro zarobionych przez nich pieniędzy idzie na takie właśnie puste głupie lale.

kawulka - obcokrajowcy zwykle maja wiecej kasy niz Polacy i nie musza sie liczyc z pieniedzmi od lat a co za tym idze stac ich na fajniejsze ciuchy.

ile razy wracam z zagramanicy i wychodzę na ulicę zniesmacza mnie brak urody u Polek... :O mam nadzieję, że do kraju wracać nie będę musiał Niech żyją Rosjanki i Ukrainki! Polki na wyspy i hajtać się z Anglikami!

No ja tez mysle ze do Polski nie wrocisz i nie bedziesz produkowal na Polskiej ziemi swoich klonow z inteligencja ameby. I nie bedziesz nam kurwa mowil z kim mamy sie spotykac.

nie muszę Wam mówić bo same sobie wybieracie ciapatych, latynosów i czarnuchów :) miejmy nadzieję, że wraz z wymianą genów, znikniecie z mapy świata