Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lata siedemdziesiąte

Czy Polacy sa przystojni?

Polecane posty

ja wybieram samotność a jeśli nie wytrzymam, to żony na pewno nie będę szukał wśród Polek

Gość Baśśka 32
JAREK TY DOOPO STARA PRZESTAN PIEPSZYC FARMAZONY OK ? I TAK CIE ZADNA NIE CHCE IDZ SE POSZUKAJ ZONY NA STADIONIE xx LECIA KURDE RZYGAM JUZ WAMI POLSCY CHLOPCY ZAZDROSNI W 3 DOOOPY CO WY SOBA REPREZENTUJECIE ? GOWNO ZAWISTNI , CHAMSCY , BEZCZELNI , NAJCZESCIEJ PASZTETY ALBO PEDALSTWO Z DYSKOTEK SZLAG MOZE TRAFIC. DO TEGO NIEUDACZNICY ! WOLE OBCIKRAJOWCOW ! I SRAM NA WASZE WYPOWIEDZI . WY I TAK SIE NIGDY NIE ZMIENICIE Z ROKU NA ROK JEST GORZEJ .

nie wiem jaka jest \"słowiańska uroda\" może i jestem skazany, ale zawsze to lepsze niż małżeństwo z Polką jesteście dobre na jeden raz, przysłowiowy numerek, co czarni i Arabowie już dawno potwierdzili, przyznając, że nie ma na świecie łatwiejszego towaru niż Polka

Jarek - nie wiem do czego prowadzi ta dyskusja. Po pierwsze piszesz nie na temat. Po drugie jezeli nie podobaja Ci sie Polskie dziewczyny to twoj wolny wybor. Fajnie byloby bys jednak nie obrazal kobiet - polek i w zadnej innej nacji. Osobiscie uwazam ze kobiety z zachodu sa bardziej rozwiazle niz Polki tyle mezczyzni z zachodu nie robia z tego halo, jak np. ty zakompleksiony Polaku

Gość do Selfish Girl.
ale ty głupia jesteś :O, za przeproszeniem, nioby o gustach się nie dyskutuje, ale jakie to typowe proste myślenie Polek - ciemne oczy i karnacja i już bóstwo latino lover :O:O. Przystojny czy nie, to nie tyle kwestia koloru włosów czy oczu, a rysów twarzy i ogólnej aury. Tobie by ię zdało pobyć trochę za granicą, ciapaków różnych maści by ci się odechciało, że z ustęknieniem byś wypatrywała naszych polskich mężczyzn, Ja uważam, że nasi Panowie są b. przystojni, może nie najlepiej ubrani, ale to się zmienia. Takiej różnorodności jak u nas, wśród kolorów oczu i włosów to nigdzie więcej :). Sama mimo iż brunetką nie jestem, a szatynką b. lubię blondynów, typową urodę słowiańską.

bardziej rozwiązłe niż Polki? To można bardziej? Wątpię ale fakt, nie ma sensu dłużej roztrząsać waszego braku urody i zadufania w sobie... każdy facet, który był za wschodnią granicą wyleczył się z tekstu \"Polki są najładniejsze na świecie\" żyjcie dalej, w przekonaniu, że jesteście najpiękniejsze...

O gustach sie nie dyskutuje ale mnie osobiscie ciapaci sie nie podobaka...sa za niscy jak na mij gust , maja waskie ramiona i sa wlasciwie do siebie tacy podobni. W mojej okolicy ciapaci sprawiaja wrazenie niedomytych albo alfonsow. Nie wiem ale jakos dzialaja na mnie i wiekszosc moich kolezanek drazniaco. Nie jestem rasistka.

do Do Selfish Girl. ja nie powiedziałam że lecę na tych z zagranicy, brunetów z ciemną karnacją itd. dla mnie przystojni są Polacy bruneci, o nietypowej urodzie. nie lubię tak jak ktoś to ująl "cipciaków" , takich sierot, któr nie znają własnej wartości. a po za tym kurwa, co Cię obchodzi kto mi się podoba? wyrażam swoje zdanie i możesz je skomentować, ale nie mówić, że jestem głupi , bo nie jestem :P Tobie podobają się ciapciaki, a mi inni. konie ckropka :D

Jarek 84 słuchaj,nie wiem czy sprawia ci przyjemnoisc to ze wypisujesz takie rzeczy o kobietach-polkach? dla mnie to dziwne.nie wiesz ze kazdy człowiek jest inny? jestem od Ciebie duzo młodsza a juz to wiem :P

Gość dziadzia
na pewno przystojniejsi od jakichś turasów albo arabów!!!

Gość OBLESNIIII

ostatnio byłem na mariahilfer strasse na spacerze :) w zasadzie miałem podziwiać nocne oświetlenie a skończyło się na podziwianiu tutejszych kobiet :) czego doświadczyłem spacerując po polskich miastach? oczowstrętu :O

Gość Bronek1985
a ja kocham Polskich ogierkow jacusia 82 i jarusia 84 hihihihihih

Gość Bronek1985
Tylko nie wiem ktorego poprosic o reke?:-( Ludzie pomozta mi!!!! W zamian pozycze przyszlego malzonka po slubie na jedna noc:-)

Gość Bronek1985
ale myslisz ze calowalby mi ogora?