Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_cl

Polki są przepiękne a Polacy brzydcy

Polecane posty

Gość dziwny mit......
wynikało by z niego że Polki sa jakies felerne bo rodzą ładne dziewczyni a brzydkich chłopców. Oczywiście niemożliwe więc autorka to typowa frustratka...albo lesbijka :P

Gość fdgf
moze dlatego ze My Polacy dostrzegamy wady i brzydote Polek . To bardzo dobrze. DZieki temu wiedza ze sa beznadziejne.

fdgf - dlatego właśnie Polki, jako kobiety o wybitnie wątpliwej urodzie, lubią podróże do Włoch, bo tam zerżną nawet donicę z kwiatami, więc łatwe Polki mają u nich szczególne branie

Gość ewula1
Slowianski typ urody jest po prostu najladniejszy,wiec nie mowcie mi tu ze rosjanki sa ladniejsze od polek. Jesli juz to sa podobne.Rosjanki dzisiaj sa bardzeiej zadbane niz kiedys. A jesli mimo to sie ze mna nie zgadzacie to popatrzcie sobie moze na te babo- chlopy w kolchozach i sowchozach ktore jezdzily na kombajnach,moze wam sie bardziej podobaja od polek. No, ale coz o gustach sie nie dyskutuje.

ewula1 - gdybym był kobietą, też pewnie tłumaczyłbym sobie to w ten sposób. Rosjanina od Polaka można od różnić, mimo że są Słowianami mają zgoła odmienne rysy twarzy. A Rosjanki są od was dużo ładniejsze i zadbane i nie zmienicie tego 🖐️

Gość jestem brzydka
i dobrze mi z tym. Mam brzydkiego faceta, kocham tą jego brzydotę. Będziemy mieli brzydkie dzieci. I będziemy obrzydliwie szczęśliwi :classic_cool:

Gość pieeekna polka
śmieszą mnie te teksty o polkach spalonych na solarce z tipsami i w białych kozaczkach które to niby daja dupy obcokrajowcom na lewo i prawo. Nie wiem w jakim srodowisku obracacie..Ja jestem studentką i mam mnóstwo kolezanek tez studentek w wiekszosci ale nie tylko, i nie ma wsród nich ŻADNEJ która by wyglądała tandetnie, mało tego, nawet sie kiedys zastanawiałam czy mam jakąs brzydką koleżankę, i doszłam do wniosku że nie! . Naprawde smutne ze polscy faceci nie potrafią docenic tego co mają u siebie. Przejedźcie sie za granice, i to nie trzeba daleko - wystaczą Niemcy albo UK. Jak wróciłam z szkocji w tym roku to nie mogłam sie nadziwic ile u nas jest pięknych dziewczyn na ulicach! Nic dziwnego ze obcokrajowcom podobają sie polki. I tym bardziej nic dziwnego ze polkom podobają się obcokrajowcy, i w wiekszoci przypadków nie chodzi o kase, tylko o KLASE której z przykrością musze stwierdzić 80% polaków nie posiada.

Gość lili_marleene
Francuzki też nie są wcale ładne. Znajomy, koneser, znawca kobiet, mówił mi, że najpiękniejsze są Włoszki z Północy, Ukrainki i Morawianki. Z Europy, o świat nie pytałam. U kobiet zaś spore powodzenia mają: Holendrzy i Skandynawowie.

No i oczywiście Włosi, ale oni się ogólnie kobietom podobają. Z tym, że nie są wcale męscy, są strasznymi maminsynkami de facto;)

Jestem pewna, ze Ci, ktorzy mowia, ze Polki sa szpetne, nie maja dziewczyny. Watpie, zeby ktorykolwiek majac Polke tak zle sie wyrazal miedzy innymi o swojej dziewczynie, jej siostrze, matce (rowniez o swojej matce i siostrze). Uogolniacie strasznie, sami tez dlatego jestescie uogolniani (teksty typu ze Polacy to o siebie nie dbaja i sa brzydcy i pijacy). Ja mialam Polaka bardzo zadbanego i przystojnego, ale on lecial na laski typu barbie. Teraz mam Wlocha i zostawil sliczna Ukrainke dla mnie. Ona byla latwa a ja porzadna. Cos tu chyba nie pasuje do waszych stereotypow o Wlochach co? I wcale nie jest smieszny tylko powazny. No tak jak sobie Polki jada na wycieczke to co niektora idzie sie wyszumiec i pozniej sa stereotypy. Albo jada pracowac do night clubow. I pozniej jest ze Wloch to lovelas a Polka to latwa. Tylko, ze jak sie pracuje jak ja np w biurze i ma sie kolegow Wlochow to widac, ze zdarzaja sie tez i powazni i porzadni. Coz ale jak ktos nie wie, tylko slucha opowiesci innych (czesto zazdrosnych osob) to pozniej sie opowiada bzdury.

{Znajomy, koneser, znawca kobiet} hahahahaha :D ile razy słyszę termin \"koneser\" lub \"znawca urody kobiecej\" śmiać mi się chce :D to przez właśnie takich \"znawców\", podstarzałych marszczyfredów, wybory Miss wygrywają pasztety a te naprawdę ładne odpadają w przedbiegach

Gość fdgf
Dla mnie Brazylijki , Fracuski moze Ukrainki i ROSjanki sa wyzej od Polek jesli chodzi o URode. Wloszki sa brzydkie .

Marra6 - gratuluję faceta, ale nie rozmawiamy tu o partnerach ani o puszczaniu się za granicą, tylko udowadniamy, że Polki są brzydkie Ja dziewczyny nie mam, bo nie chcę Polki, a za granicą jestem za krótko, aby myśleć o tutejszej kobiecie.

Jarek nie musisz uogólniać i wkładać wszystkich kobiet do jednego worka.To, że ktoś Cię skrzywdził i pozostał Ci uraz, nie oznacza, że wszystkie kobiety są takie same.Nie chwaląc się, mam bardzo duże powodzenie wśród Włochów i nie tylko.Gdybym tylko chciała, mogłam się związać z super bogatym facetem, z własną firmą, willą z basenem, ekskluzywnym samochodem, ustawionego do końca życia i do tego przystojnym.Ale jakoś nie skorzystałam z takiej okazji, pomimo tego, że w Twoim przekonaniu jestem tylko jedną z wielku łatwych Polek.Dla mnie nie liczy się tylko kasa...ale co Ty możesz o tym wiedzieć.

Gość fdgf
DLA kazedj Polki ktora wychodzi za Goscia z Zachodniej Europy liczy sie kasa . GDyby wyszła za Rosjanina albo Meksykanina to bym uwierzył ze nie chodzi o kase. NAtomiast jak facet nie ma kasy to nie jest atrakcyjny dla blacharki z Polski .

Gość fdgf
ale na szczescie za WLochow wychodzą tylko kobiety z dna spolecznego i proste laski . Dzieki temu Polska sie pozbywa najgorszych osobnikow a nasza rasa bedzie oczyszczona z najwiekszych blachar i cichodajek . NIech sie inni WLosi czy Angole teraz z nimi meczą . My mamy spokoj hehe

ależ ja nie uogólniam. Stwierdzam fakty. jeśli masz możliwość usidlenia bogatego Włocha to nie pozostaje Ci nic innego jak to zrobić. Wtedy nie będzie trzeba narzekać na Polaków. Zresztą to nie ja założyłem ten temat...

Gość fdgf
Znacie te blachare z Big brother 4.1 ktora chodziła z WLochem ? Wydawalo jej sie ze pokaze cycki to wygra program , Mimo ze ja wywalili chyba z amazonek czy innego reality to teraz znowu dla kasy wziela udzial w big brother 4.1 .

Gość jjuuu
fdgf, to ja jestem przykladem,ze na kase nie polecialam. Zarabiam wiecej od mojego przyszlego meza, ktorego kocham i mam gdzies kase. On mogl sie o tym przekonac, bo mial nawet spore problemy finansowe, a ja zawsze bylam przy nim.

Jarek pozostaję mi wiele innych możliwości, bo moim priorytetem nie jest wydanie się bogato za mąż:o

Gość fdgf
. On mogl sie o tym przekonac, bo mial nawet spore problemy finansowe, a ja zawsze bylam przy nim. to znaczy ze kochasz jego a nie jego kase . Plus dla ciebie . JEdnak 90 % Polek wychodzi dla kasy za cudzoziemcow .

W ogóle ta cała dyskusja jest bez sensu.W każdym kraju znajdują się zarówno ładne kobiety jak i brzydkie, złe i dobre, materialistki bądz nie, więc nie rozumiem dlaczego tak najeżdzacie na Polki:o

Gość ptasiemleczko22
Kobiety, dlaczego rozmawiacie z takimi prymitywami, ktorzy w zyciu do niczego nie doszli, nie maja powodzenia u kobiet i musza wyzywac sie na forum kobiecym??

Gość jjuuu
Zwiazek z cudzoziemcem niestety jest trudniejszy niz z Polakiem, roznice kulturowe, jedna z osob nie mieszka w swoim kraju, co pociaga za soba problemy z aklimatyzacja i inne tysiace takich. Co z tego, ze ktos poleci na kase, przeciez pieniadze to najmniej wazna rzecz w tym wszystkim.

Gość fdgf
Ten temat jest po to by wyprowadzic Polki z bledu ze sa piekne .

Gość fdgf
no i rowniez po to ze w innyk krajach podziwiaja ich urode zeby zaciagnac je do lozka. W koncu Wlosi wiedza ze lepiej startowac do Polki niz Wloszki czy Francuski bo ta pierwsza szybciej da sie zbałamucic. Wloszke musial dlugo podrywac , a Polka ? Wystarczy ze powie po WLosku i juz jest gotowa i zwarta.