Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_cl

Polki są przepiękne a Polacy brzydcy

Polecane posty

Gość lipptonka
KAzda kobieta ktora da d**y za piwo moze miec kazdego Widze, ze piszesz z wlasnego doswiadczenia, bo ja nie znam zadnej dziewczyny, ktora by sie az tak nie szanowala. Widze, ze frustracja rosnie. Radze cos z tym fantem zrobic, bo niedlugo wyzywanie sie na forum nie wystarczy

Gość fdgf
i nie mozecie miec kazdego . Tylko takiego ktory oferuje ci piwo za to ze dasz mu dupy . Porzadny obywatel nigdy nie umowi sie z Polką . Tylko ci z dna spolecznego sie umawiają . Wiem o tym bo moja sasiadka wyszła za maz za Angola z dna spolecznego . Chopina nie ma pracy i pije 7 piw dziennie . Ale dla Polek lepszy Angol po podstawowce niz Polak

jeśli chodzi o Polki, to każda jest desperatką, na dodatek wasza wątpliwa uroda i materializm skutecznie zniechęca mnie do jakiegokolwiek działania kobiety innych nacji przynajmniej się szanują, dlatego jeśli już kiedyś odbije mi na tyle, że będę chciał się żenić, na pewno nie będę szukał kobiety wśród Polek

Gość fdgf
Widze, ze piszesz z wlasnego doswiadczenia, bo ja nie znam zadnej dziewczyny, ktora by sie az tak nie szanowala Mam na mysli KObiety ktore daja dupy cudzoziemcom . JEst oczywiste ze Polakowi nie da za piwo , a cudzoziemcowi tak . Bo ona oprocz tego piwa liczy ze da jej cos wiecej albo i umowi sie . Dlatego wlasnie za piwo dają . NIestety czasem sa naiwne bo na piwie sie konczy.

A ja jestem pewna, ponieważ mam porównanie.Mieszkałam przez wiele lat we Włoszech, mam tam rodzine i do tej pory często tam bywam.Wiem w jaki sposób zachowują się nastolatki i wierz mi, że u nas również występuję takie zjawisko, ale nie w takim wymiarze.

Gość lipptonku
Ty naprawde czlowieku jestes w jakims dolku. Dziewczyna cie rzucila? Odeszla do obcokrajowca? Ktos kto w zyciu jest szczesliwy nie zionie takim potwornym jadem i zolcia

Gość lipptonka
*lipptonka I ciagle piszesz o tym piwie, co oznacza, ze sam je chlejesz, a potem sie dziwisz, ze dziewczyny patrza na ciebie z odraza

{Porzadny obywatel nigdy nie umowi sie z Polką . Tylko ci z dna spolecznego sie umawiają . Wiem o tym bo moja sasiadka wyszła za maz za Angola z dna spolecznego . Chopina nie ma pracy i pije 7 piw dziennie . Ale dla Polek lepszy Angol po podstawowce niz Polak} hehehe słusznie, ale taka Polka ma wtedy lans przed znajomymi, że hajtnęła się z obcokrajowcem. I nie ważne, że to jakiś menel, ważne, że nie Polak

Gość fdgf
Polki za granica probuja łapac na seks angolow nawet nie tylko za piwo, ale nawet za darmo . Zeby wyjsc za maz albo zlapac na dziecko . SA tam bardzo zdesperowane.

lipptonka - kto zionie jadem? piszemy to samo, co Wy piszecie na nas. A to, że prawda w oczy kole, to nie moja wina

Gość fdgf
ostatnio pilem piwo 3 miesiace temu :) . JEstem abstynentem nie pale

Gość lipptonka
fdgf, a cie widze zal dupe sciska, ze wola angoli niz ciebie

Gość fdgf
moja sąsiadka chciala wracac do Polski , ale niestety musialaby zostawic tam dziecko(ktore urodzilo sie gdy jeszcze nie pił ) dlatego pozostaje jej zycie w Anglii. OCzywiscie jej maz nie ma pracy i ja czasem bije , ale to nie problem . WAzne ze jest Angolem .

Naprawdę, pomimo wszystkich wad i niedoskonałości naszych panów, jeżeli kiedykolwiek się z kimś zwiążę, to tylko z Polakiem:classic_cool:

Gość lipptonka
Moze zamiast dawac upust swojej frustracji na forum, zastanowcie sie raczej dlaczego wami kobiety sie nie interesuja i zmiencie SIEBIE. Gdybyscie byli wartosciowymi facetami, nie mielibyscie problemu ze znalezeniem dziewczyny.

Gość lipptonka
Floriana, jezeli zakochasz sie kiedys w obcokrajowcu i zobaczysz jak traktuje Cie z szacunkiem, to zrobisz wszystko aby z nim byc. Sprobuj znalezc na forach zagranicznych takie wypowiedzi facetow jakie czytamy tutaj...gwarantuje Ci, ze nie znadziesz. Tylko Polacy maja w sobie tyle nienawisci do calego swiata.

Gość fdgf
Moze zamiast dawac upust swojej frustracji na forum, zastanowcie sie raczej dlaczego wami kobiety sie nie interesuja i zmiencie SIEBIE. CZy ja twierdze ze kobiety sie mna nie interesuja ? LOL Bylem podrywany kilka razy w zyciu wiec chyba nie jest tak zle . GDy podchodzi do ciebie dziewczyny na ulicy i pyta czy chcialbym z nia chodzic to raczej cos oznacza.

przyznam się, że już chciałem skończyć bluzgać na Polki, ale widzę, że liptonka to zwykła, puszczalska, zakompleksiona Poleczka, szukająca zagranicznego zaplecza finansowego, więc chyba tak szybko sobie nie pójdę

Gość fdgf
Chociaz ostatnio bylem podrywany kawał czasu temu chyba 3 lata temu . Ale to nie wina braku atrakcyjnosci tylko tego ze sie starzeje . W koncu w krotce bede mial 30 - tke i laski rzadziej podrywaja bo sadza ze jestem moze zajety.

Gość ewula1
Jarku...84 - ty to chyba jestes po przejsciach. Dokladniej mowiac po przejsciach z Polka. A moze na to byloby dobre lekarstwo - druga POLKA,na zasadzie "klin sie klinem wybija" :):):)

Gość lipptonka
Ewula, jarek to najwiekszy frustrat na forum, takze jego wypowiedzi nikt powaznie nie traktuje.

myślę, że za to wszyscy poważnie traktują wypowiedzi liptonki, samotnej, zgorzkniałej blachary, której nie chcą NAWET Polacy :classic_cool: