Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_cl

Polki są przepiękne a Polacy brzydcy

Polecane posty

ja chciałbym zaznaczyć, że to kobieta założyła ten bzdurny topic dotarło do was, zakompleksione panny?

jjuu brawo ty trafilas w sedno sprawy, czym ejst kasa w porownaniu z innymi klopotami osoby z zewnatrz, ktora stara sie wtopic w nowe otoczenie. Czasem to tylko milosc pomaga. Wiem to z wlasnego doswiadczenia.

Bywają piękne, co nie oznacza, że wszystkie takie są.A poza tym ciekawa jestem jak sam wyglądasz, założe się, że żadna Polka nie rzuciłaby nawet na Ciebie okiem.Poszukaj sobie kobiety w buszu, bo z Twoim intelektem to max na co możesz liczyć.

:) :P:P:P Nie wyzywaj Jaruś od zakompleksionych panien...siedzisz na babskim forum :) przypominam...zaraz będzie masowy atak ...:P

Gość fdgf
nie trudno , ale trudniej niz Polske . Polka da dupy po 5 minutach , a Wloszka po 50 ciu . Jest roznica ?

Marra6>>>>Jakoś sobie muszą tłumaczyć fakt, że coraz więcej Polek decyduje się na związek z obcokrajowcem:P

Ciii - mam nadzieję, że jakiś atak w końcu nastąpi, bo jak widać autorka wypruła się już z argumentów chciałbym jeszcze podkreślić - kobiety są złe, ale Polki szczególnie

fdgf>>>>>Chyba kobiety w środowisku w jakim sie obracasz, osobiście nie znam ani jednej takiej:o

Gość jjuuu
fdgh, ej, daj juz spokoj z tym uogolnianiem, moze i sa takie, co sie puyszczaja, ale kurde, nie obrazaj tych, ktore takie nie sa.

Jaruś ...ja nie jestem złą kobietą :) :P z resztą...co to za zasada że polka da się po 5 minutach ?ale bzdury gadacie :) są mądre i głupie są łatwe i niedostępne różne są kobiety i nie można tak stweirdzać ..."jesteś polką ? dobra tu mam samochód zmieścimy się we dwoje"

ja znam osobiscie tylko ejdna Wloszke, ktora spala tylko z 4 facetami w zyciu (ma 23 lata), a Polek znam wiele. Jes roznica? Skoro nawet Wlosi mwoia ze Wloszki sa latwe to coz.

z gory sorki za bledy, zeby tu mnie ktos nie posadzil ze nie umiem pisac.

???I co z tego że znasz jedną włoszkę i parę "wyzwolonych" polek ?To już ma świadczyć za cały naród ?

Przeciętna Włoszka w wieku 14 lat nie jest już dziewicą, to taka ciekawostka odnośnie ich niedostępności:D

Gość fdgf
Polki sa niedostepne dla Polakow . DLA WLocha odda sie taka Polka po 5 minutach bo widzi szanse swoja . TAK samo WLoszki nie sa tak szybko dostapne dla Wlochow .

Włoszki nigdy mi się nie podobały. Polki zresztą też. Wolę Rosjanki i Ukrainki, są zjawiskowe 🖐️

Szanse na co?Na wcinanie przez całe życie pasta pomodoro?:DNie rozbawiaj mnie:DMogłabym Ci napisać jakie zdanie mają o mężczyznach z Polski Włosi, ale za dużo bym musiała pisać.

wy to macie popaprane we łbach kochani :D już na pewno wiesz że każda włoszka i we włoszech i z granicami nie jest dziewicą ?każdą zbadałaś :)?Oj ludzie ...co ja z wami mam :P Nie lubię stereotypów

Gość fdgf
ja zas nieprzepadam za WLoszkami sa brzydkie . NAtomiast Polki przecietne .

Napisałam przeciętna Włoszka, co nie oznacza, że każda.W każdym razie nie podlega dyskusji fakt, że znaczna większość rozpoczyna wcześnie życie seksualne.U nas też są takie przypadki, ale statystycznie jest ich mniej.Tam uważane jest to jako normalne zjawisko, u nas jako pewnego rodzaju patologię.

Do ,,jesteście pojebani jeżeli tak\": chwileczkę ja napisałem wyraźnie że Polki są piękne ty przedstawiłaś obrzydliwy obraz przeciętnego polskiego chłopa który do mnie pasuje o tyle że lubię piwo i bzykanie, czytając twój wpis uznałem (teraz wiem że błędnie) że znasz taki typ z osobistych doświadczeń i napisałem wyraźnie wyrazy współczucia co miałem napisać? Dalej napisałaś że do pięt nie dorastam twojemu mężowi no sorki ale nie znasz mnie w ogóle i nic o mnie nie wiesz więc twoja ocena jest przynajmniej trochę na wyrost. Jak już kogoś oceniasz ad hoc to postaraj się przynajmniej nie pisać ,,na pewno\'\' pewne są tylko śmierć i podatki no i żeby była jasność: Polki są piękne i basta!

no wiesz ja bym nie była taka pewna...dzisiaj wiele nastolatek decyduje się na współżycie bardzo wcześnie...

Gość lipptonka
fdg, tylko ze my mamy w glebokim powazaniu zdanie Polakow o Polkach, bo mozemy miec kazdego obcokrajowca i nie mowie tutaj o murzynach czy arabach. wy nawet na ukrainke nie mozecie liczyc, dlatego rozumiem wasza frustracje🖐️

lippnka - to, że wypinacie każdemu kto nie mówi po Polsku to ja dobrze wiem, dlatego nie chcę mieć z Wami, puszczalskimi blacharami, nic do czynienia

Gość fdgf
fdg, tylko ze my mamy w glebokim powazaniu zdanie Polakow o Polkach, bo mozemy miec kazdego obcokrajowca i Oczywiscie . KAzda kobieta ktora da dupy za piwo moze miec kazdego . POlki wlasnie daja za piwo , a Francuski sa bardziej wymagające i dlatego nie tak łatwo je uwiesc Wlochowi. BO Ukrainki sa madrzejsze i nie daja dupy w Europie tak jak Polki.

Gość lipptonka
musisz sie w takim razie przerzucic na chlopcow, bo nie masz szansy nawet u najwiekszej desperatki