Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z panami

Panowie - czy piękne kobiety Was onieśmielają?

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
a jak:P:P

owszem, to przykre, jesli ktoś nie dał szansy swojemu partnerowi i wypełnił luke kimś innym, który okazał się bardziej "błyskotliwy" i wpadł na to, na co partner wpaść nie umiał przez xx czasu. Nie twierdze, że to jest super sytuacja. Ale widocznie w czyms tkwił problem, a nierozwiązany jest niestety pożywką dla rzeczy typu "zdrada" itp. Taki juz jest ten parszywy świat :D

Gość elstudentos
komiczne... chyba raczej jesteśmy z 2 innych światów, ja sobie starannie dobieram kobiety, które nie są przysłowiowymi dupodajami... nie trzymam z takimi bo mnie nie interesują... i nie to oznacza, ze jestem lepszy... zresztą ja sobie ie muszę nic udowadniać, wiem swoje ; ) Są różni ludzie, jedni chodzą i walili by wszystko co się rusza, inni szukają czegoś innego, mnie nie rajcuje sex bez uczucia... bo wtedy jest bardzo ubogi. Ale to już każdego indywidualna sprawa. A do pchania sie w życie innych... no cóż, też każdy ma swoje poglądy, ja tam swoje uznaje za słuszne i już :P

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
"starannie dobieram kobiety, które nie są przysłowiowymi dupodajami... nie trzymam z takimi bo mnie nie interesują..." ale jak to się ma do tego co pisałeś o Niej wcześniej?nie bardzo rozumiem? a świat to parszywiec, ale i parszywych ludzi w nim nie brakuje, remember:D

\"ja sobie starannie dobieram kobiety, które nie są przysłowiowymi dupodajami... nie trzymam z takimi bo mnie nie interesują...\" znasz jakieś przysłowie o dupodajach? :P bo ja nie znam... oraz - znasz 2 rodzaje kobiet? dupodajki i te romantyczne i uduchowione... tak? w dziwnym miejscu mieszkasz :P

elstudentros - módl sie, by na Twej drodze, a raczej na drodze Twej kobietry nie stanął parszywy komiczne :P bo wykorzysta ją i porzuci jak starą chusteczke :P

Gość elstudentos
No jak widać, żyjemy w 2 różnych światach ; ). A co ma ta wypowiedz wspólnego do mojej byłej kobiety, a no wiele, przede wszystkim tyle, że jak mnie zostawiła to nie dla innego, znalazła sobie tam kogoś po jakimś czasie, a i nie długo z nim była, "wróciła" też dopiero po tym jak z tamtym zamknęła temat. I nigdy nie jechała na 2 fronty, i za to ją cenie, a błędy ludzie popełniają się zdarza.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
a powiesz nefrtowa co Cie tak szczególnie bawi?:D

Gość elstudentos
zresztą jak ty sobie tak odbijasz panienki innym, a one się tak łatwo dają to widać ile te kobiety warte, albo jakich facetów mają.... ; p Nie do pozazdroszczenia. ;]

nefrytka, no już nie przesadzaj z tym rozbawieniem ;), troche diabełkowaty to ten "nasz" komiczne jest ;)

Komiczne vs Elstudentos. Pragmatyzm i znajomość zycia i kobiet kontra naiwność i idealizm posuniety do absurdu. I to że KOmiczne sie nabija, a niektórzy traktują to poważnie:P To mnie bawi.

Gość elstudentos
Aha jeszcze przytoczę to co mi się przypomniało: "Jeśli jakiś facet jest w stanie odbić mi moją kobietę to niech sobie już ją weźmie bo ja jej nie chcę" kiedyś coś podobnego usłyszałem... sparafrazowałem i tego zazwyczaj się trzymam. ; )

Gość taaaaaaaaaaaaa
ja bym zrobiła fuzję z obu. Sam idealizm i sam pragmatyzm są nuuudne i niebezpieczne:P, ale taka fuzyjka byłaby jak znalazł :P

"I nigdy nie jechała na 2 fronty, i za to ją cenie, a błędy ludzie popełniają się zdarza. " ona jest cudowna - dała Ci kopa w dvpe bez skrupułów a Ty ją za wielbisz :D:D jak nastepnym razem to zrobi bedzie wiedziec, ze ma droge otwartą

Gość elstudentos
Oj nie raz mi się już od życia po dupie dostało za moją naiwność, ale twardy jestem ; ) A szczęście, że jednak są jeszcze na tym świecie wartościowe kobiety i udaje mi się na nie trafiać ; )

"Jeśli jakiś facet jest w stanie odbić mi moją kobietę to niech sobie już ją weźmie bo ja jej nie chcę" ale zasady są po to, by je łamać :P, wiec - Twojej kobiety nawet tamten juz nie chcial...z braku laku wrocila do Ciebie :P

elstudentos --> ale problem w tym, że są mężczyźni, którzy potrafią zepsuć nawet najbardziej wartościowe kobiety. Zastanów się czy Ty taki własnie nie jesteś

Gość elstudentos
komiczne (komicznie@o2.pl) "I nigdy nie jechała na 2 fronty, i za to ją cenie, a błędy ludzie popełniają się zdarza. " ona jest cudowna - dała Ci kopa w dvpe bez skrupułów a Ty ją za wielbisz jak nastepnym razem to zrobi bedzie wiedziec, ze ma droge otwartą Dlatego wcześniej wspomniałem, że raczej nie będzie już kolejnego razu ;] Jestem naiwny ale nie aż tak ; ) Można sobie ze mnie robić jaja, ale spływa to po mnie : P

"A szczęście, że jednak są jeszcze na tym świecie wartościowe kobiety i udaje mi się na nie trafiać " mowisz o tej, kotra traktuje Cie jak koło ratunkowe w okresie braku faceta?

ale wiecie co moja koleżanka ma takiego faceta.. już go tyle razy zdradziła, a on o tym wie.. i za każdym razem jej wybacza:) ona wie że jak jej nie wyjdzie z innym to moze wrócić do tamtego.. a on ją zawsze przyjmie spowrotem.. jej co za facet chyba jaj nie ma.. i jedno jest pewnego gdyby miała faceta z krwi i kości nigdy by go nie zdradzila.. bo gdyby wiedziała że to będzie koniec. jeszcze jedno jeśli kobieta zdradza to z reguły czegoś jej brakuje w związku..

"jeszcze jedno jeśli kobieta zdradza to z reguły czegoś jej brakuje w związku.. " facetowi też... kiedy robiono badania wsrod klientów agencji towarzyskich, chyba ze 60% żonatych powiedziało, że przychodzi tam z powodu braku sexu oralnego z żoną... dosc symptomatyczne :)

brakowaniem czegos w związku, mozna tłumaczyc wszystko... po prostu wszystko... kazdemu czegos brakuje bo nie ma ukladow idealnych (poza tym, ktory zwalcza PiS) :P

no facetowi też.. ale było o kobietach wiec sie do nich odnioslam:)