Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymczasowo oziębła

Do świeżo upieczonych mam jak często kochacie się z mężami?

Polecane posty

Gość Tymczasowo oziębła

Jestem 2,5 miesiąca po porodzie, nie mam w ogóle ochoty, mąż dostaje już białej gorączki. Wcześniej tak nie było :( Lubiłam seks... Teraz wręcz nie mogę się zmusić. Kiedy to wróci? Jak często wy kochałyście się będąc 2-3 miesiące po porodzie? Wiem, że jest podobny topik, ale on nie dotyczy bezpośrednio kobiet które dopiero co zostały mamami. Zainspirował mnie on do stworzenia tego. Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Nie masz sie czym przejmowac to zupelnie naturalny stan rzeczy!!!Jestes swiezo upieczona mamusia skupiona przede wszystkim na malenstwie.Do tego zmeczona wiec to normalne ze nie masz ochoty na sex.Blokadka ci sie wytworzyla ale uwierz ze jak wrocisz do siebie po porodzie dzidzia bedzie troche juz odchowana to wszystko wroci do normy!:)

Gość Tymczasowo oziębła
Dziękuję, Mantodea. Pewnie karmienie piersią też robi swoje - chodzi mi o "burzę hormonalną". Niby oboje wiemy, że tak się może dziać. Mnie ten stan nawet nie przeszkadza, bo tak jak piszesz: o niczym innym nie myślę, tylko o dziecku. Ale mąż czuje się odtrącony (i mu się właściwie nie dziwię). Przed porodem wyobrażałam sobie, że po prostu nie będę miała ochoty. Jest niestety gorzej, odczuwam taki jakby wstręt, nie potrafię się nawet "dla dobra sprawy" zmusić do seksu. A ile szacunkowo może trwać taki stan? I czy jest szansa, że "te sprawy" znormalnieją nim skończę karmić piersią?

Gość Powiem Ci tak
to zależy, ile zamierzasz karmić piersią :) Ale są szanse, że "te sprawy znormalnieją", zanim skończysz karmić :) Ja karmię piąty miesiąc i znormalniały. Jest inaczej, mniej intensywnie, trochę rzadziej, ale powoli wszystko wraca do normy :)

hello ;D moja mala ma prawie 4 miesiace...tez karmie cyckiem. hmm a co do sexu tez nie mialam ochoty balam sie ze to przez tabletki czy cos,ale dalej je biore i jakos mi wraca chec:) chociaz najgorzej jest mi zaczac w ogole mi sie nie chce :) ale potem juz w trakcie to bym mogla jeszcze i jeszcze:)

Gość Tymczasowo oziębła
Powiem Ci tak, katioszka - uff, pocieszyłyście mnie. Bo karmić piersią mam zamiar gdzieś do roku. Z tego, co piszecie, to gdzieś za 1-2 miesiące powinnam powoli zacząć wracać do normalności. Byłoby super :D Oj, co te dzieciaczki z nami robią. :) Dzięki, dziewczyny!

Gość a ja......................
po pierwszym porodzie przechodziłam to samo, ale po drugim non stop mi się, chce:P. Moja dzidzia ma 2,5mc

ja po porodzie to doczekac sie nie moglam, juz po tygodniu mialam taka ochote ze szok pod koniec ciazy tez molestowalam czesciej meza niz on mnie :-P po jakis 3 mies to sie zmienilo, przeszla mi tak ochota, balam sie ponownej ciazy itp pozniej znowu wrocilo do normy czytalam ze takie zachwiania sa normalne po porodzie

ja tak 4-5 razy w tygodniu 5 miesiecy po porodzie cesrskim wspólżyjemy od 3 tygodnia po porodzie

Taaak, ja współżyję od 2 tygodnia po porodzie. Nic mądrego swoją drogą, ale wówczas miałam nieporównywalnie większą chętkę niż teraz. Bo teraz to bym męża normalnie kijem pogoniła. Nie mam pojęcia z czego to wynika. Zmęczenie?