Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala Krakow

SUPER DENTYSCI NA UL.ZACISZE 6,NON STOP DENT,KRAKOW!!!

Polecane posty

Gość Ala Krakow

Witam,wszystkich! Mialam duzo ciezkich przerzyc u roznych dentystow w Krakowie,az trafilam na ul.Zacisze 6.Polecam tam super lekarze,pod karzdym wzgledem!!! tel. (012) 422 22 66, www.nonstopdent.krakow.pl Mam tam dwuch stalych doktorow,chetnych poznac nazwiska zapraszam na maila,oraz wiem gdzie dobrze wyrownac zabki czyli aparat zalozyc. Na Zaciszu 6: 10zl-rengen, -znieczulenie 80zl-leczenie, -usuwanie piaskow -usuwanie kamienia 100zl-lecz.kanalowe,plus zastrzyk za 10 koronka od 450 i wyzej(zakladaja fajna koronke czasowa na tydzien) Idealni lekarze,bardzo mili,super lecza,poprostu cudowni!!!!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj mail: kiss83@wp.pl Przygody mialam nastepne: W jednej z przychodni studenckiej usuneli mi zeba 4 panie,strasznie bolalo,doszlo do zapalenia zebodolu.Na drugi raz,w tej samej przychodni-robili opatrunek na zywo juz inne lekarze.Bolalo dalej.Poszlam do prywatnego gabinetu,tam nie przyjmowali osob ktorzy nie u nich usuwali zeby,dali adres na Zacisze 6.W jeszcze jednej trzeba bylo czekac az 5 godzin i 50 zl za wizyte,a mialam goraczke,za poltora miesiaca egzamin z kursu pilota...Na Zaciszu 6,zostalam szybko przyjeta,dostalam antybiotyk,tabletki przeciwbulowe,dostalam znieczulenie o ktorym nikt mnie nie poinformowal w 1-szej przychodni,no i bylo super!Oczywiscie,ze stan byl bardzo ciezki,rana byla az do kosci i jeszcze chodzilam na kolejne opatrunki...Trafilam z powrotem do gabinetu,w ktorym dali mnie adres na Zacisze 6,w innej sprawie i tu dowiedzialam sie ze jednak przyjmuja pacjentow i w ten sam dzien trafilam do hirurga z ta rana.Chociaz i byl fajny,ale po znieczuleniu pytal mnie po co przyszlam do nich a nie do dentysty ktory mi zab usunal i bardzo na to narzekal.Nie moglam ani slowka powiedziec we wlasnej obronie,bo bylam znieczulona.Tam gdzie usuwali mnie zeba nawet nie bylo wody do plukania,a jak wroczylam do pokoju,mialam duzy kawalek zeba pod jezykiem itd.W tym samym gabinecie,gdzie byl hirurg, mialam leczenie zeba.Nie czulam bolu,ale dwie mlode panie dr rozmawialy... na zbyt glupie swoje tematy...ale to jeszcze moglam wytrzymac,no kiedy jedna wlasnie leczyla zeba a druga trzymala szczeke lozeczka i nie mogla jej porzadnie utrzymac-5,6 razy wyrywala sie jej z rak-wtedy nie bylo do wytrzymania.Tamze mialam jeszcze pare dziwnych rzeczy... Wiec polecam,polecam UL.ZACISZE 6 Dentysci sa mili,z dobrym pociuciem humoru,lecza idealnie,rozmawiaja z pacjentem nie spiesza sie,atmosfera jest tam super!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam,Al.

Gość dzis przegielam
WYPAD Z TĄ REKLAMĄ WSTRETNA BABO. MYSLISZ ZE SIE NIE KAPNIEMY ZE WAM TAK UPADA ZAKLAD DENTYSTYCZNY ZE NA SILE SIE REKLAMUJECIE KRETYNI..BUHHAA ZAL MI WAS.

Gość zasmuconaa.
reklama jak nic :( szkoda gadac do jakich rzeczy mozna sie posunac, zadnego humoru, a kyszzzzz!!!!!!!!

Gość zasmuconaa.
zadnego HONORU -nie humoru

Gość Ala Krakow
haha,to nie jest zadna reklama,pisze jako studentka i to obcokrajowiec.Polecam ta przychodnie poniewaz podoba mi sie tam,nie podaje przychodni gdzie zle leczono,bo moze mialam pecha...kolezanką tam sie podobalo,a mnie ani troche.Sprawdzie sami-moj mail jest prawdziwy,tzn prywatny.A rana mi sie goila 3 miesiace,kto mi nie wierzy?Moze wyslac wam zdjecia moich zabkow?Pisze bo tam sa przyjemne ceny jak na studentow i naprawde dobre lekarze. P.S.hotela kak lucse,a vyslo kak vsegda... chcialam jak lepiej,a wyszlo jak zawsze... Pozdrawiam!

Gość Ala Krakow
a aparat czasowy zalozylam w VITA MEDICAL,sam aparat kosztuje 800zl,rengen hmm albo 60 albo 80zl nie pamietam,wizyty co miesiac 50zl.Pani lekarz jest fajna,moja kolezanka z Albanii nosi drugi rok i ma juz prawie calkiem rowne,ja zas drugi miesiac i tez zabki rozsuwaja sie troche.

Gość Ala Krakow
Ah,skoro reklama to kolejna na Zaciszu godziny przyjec od 8 do 24,pracuja w swieta i weekendy. A tak propo mam 24 lata i zadna babą nie jestem a tylko poczatkujaca modelka i aktorka,poczatkujaca...bo musze szybko wyrownac zabki i wyleczyc,pozdrawiam serdecznie, Al.

Gość bunio
Mogę tylko potwierdzić iż jest to gabinet na bardzo wysokim poziomie jakościowym i przyzwoitym poziomie cenowym

Gość Moze pechowa
Kilka lat temu robilam tm sobie kilka zebow,gora 4 lata temu.Na chwile obecna mam na nowo do zrobienia 3 zeby tam naprawiane,z czego jeden mialam w jakis sposob dosztukowany i to dosztukowanie odpadlo.Pamietam,ze zostawilam tam kupe kasy,moja mama np.ma tylko troche wiecej emerytury na miesiac w porownaniu z tym ile ja tam zostawilam.Nie jem nic twardego,zadnych orzeszkow czy landrynek a plomby poodlatywaly w sina dal! Dziekuje bardzo!

Gość akczanx
ja mam zaufanie tylko do Galerii Usmiechu, sorry

Gość niklasniklas
widac wszyscy pouciekali od baby reklama!!!!!!

Gość niklasniklas
skopiowała sucz

Ja do takiego chodzę że z nim przeważnie nie ma problemów:classic_cool:.Co prawda kiedyś był ale z tym już problemy się skończyły-a były bo mu się nie chciało kombinować przy plombiue z rtęcią:O.

Gość sonik823
Ja moge polecic z punktu widzenia jedynie samego pacjenta ten gabinet http://www.dentystanowahuta.pl/ Chodze tam sama i z dzieckiem i na pewno jesli miałabym isc do gabinetu gdzies w centrum to zapłaciłabym o wiele wiecej.Polecam bo jest i tanio i profesjonalnie.

Ja do tego, który z dentystów jest najlepszy doszłam metodą prób i błędów i niestety muszę przyznać lekkim cierpieniem, ale tak to już bywa, że człowiek uczy się na błędach. Jeśli chodzi o krakowskich stomatologów moim zdaniem jednym z lepszych jest doktor Rozwadowski.

Gość Mega Szczerbol Hardkor
spierdalaj szczerbata propagando!!!!:DDDDDDDDDDDD

Gość My_myself_and_I
Nie wiem czy pierwszy post to reklama czy nie, ale fakt faktem trafiłem tam na naprawdę fajną dentystkę. Chyba pierwszy stomatolog który nie zaczął przy mnie stękać jak to mam zaniedbane zęby, i jak można doprowadzić do takiego stanu...... cenowo jest jak to u stomatologów...pół pensji schodzi. ale naprawde jest ok!

Gość PTASIEK****
nie mam zaufania do dentystów z krakowa ząbki leczę pod miastem i mam zaufanych dentystów tak więc mała - na mnie NIE ZAROBISZ

Gość pięknydzien
PTASIEK też tak miałam, że krakowskich dentystów unikałam jak ognia, jeździłam do rodzinnego miasta, bo miałam do nich zaufanie, ale tak na dłuższą metę zaczęło mnie męczyć to, że musiałam jeździć ponad 100 km. A jak mnie dopadło to, że potworny ból zęba dopadł to bliżej było na Starowiślną do dra Tomaka niż do Sącza:) od tej pory już mam zaufanie do krakowskich dentystów.

Gość eeelkowa
A ja własnie mam zaufanie, pewnie tak mówisz bo nie byłas w Dentis u dr Żarowa. DLa mnie to jedna z lepszych klinik stomatologicznych w Krakowie.

Gość krolla
Ja moge śmialo polecić wszystkim z krakowa doktora Tomasza Bobka, który na pewno przyjmuje w Indexmedice. W leczeniu kanalowym niezastąpiony, uratował mi siódemkę za co jestem mu bardzo wdzięczna :)

Gość rahimka
ja też przerobiłam trochę, jeśli chodzi o sprawdzanie gabinetów i przyznam, że najbardziej mi odpowiada w Galerii Uśmiechu, dobrzy specjaliści, do tego mili. Nie muszę się ich bać, bo też bardzo starają się o to, żebym czuła się jak najlepiej.

Gość gość
Dentystka, która leczyła mi zęba kanałowo i robiła koronę tak mi to zrobiła,że mam teraz zęba do wyrwania!!!!!!!!!!nogdy więcej na zaciszu moja noga nie postanie no chyba , że po odszkodowanie!!!!

Gość gość
jak się nazywala by na nia nie trafic? kogo tam na zaciszu polecacie?

Gość gość
z non stop dentu polecam Panią Anne Gregorczyk. Robiła mi dwie plomby w sierpniu 2012 - do tej pory się trzymają, nie są rozszczelnione itp. świetne podejście do pacjenta!!!

Gość gość
Tez polecam Pania Doktor Annę Gregorczyk. Mnie robila plomby w 2010 roku i również jak do tej pory swietnie sie trzymaja :) wcześniej wylatywaly gora po roku. Z tego co wiem zmienila punkt przyjec na ul Pawia ale to tez nonstopdent i chyba nawet Tel ten sam. Moja koleżanka byla stad wiem,pewnie sie wybiorę na jakiś przegladzik

Gość gość
Nie polecam!!!!!!! To jacyś naciągacze!!! Przed usługą wyraźnie powiedziałem czego oczekuję i dentysta się zgodził, a wykonał dodatkowe rzeczy i domagał się więcej pieniędzy strasząc policją. Ludzie omijajcie ich z daleka!!!

Gość gość
Pani dr Ania Gregorczyk jest świetną dentystka,polecam z czystym sumieniem...lecze się z całą moja rodzina od lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz przyjmuje na ul Pawiej 34 tel 133334577