Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olda

nadmierne owłosienie

Polecane posty

jakie tabletki powinnam zacząć brać gdy pojawiło się nadmierne owłosienie tzn meszek na buzi i brzuchu

mi stwierdził lekarz że mam za dużo hormonów meskich i przepisał regulon a przeciez meszek na buzi czy ciele to za dużo męskich hormonów tak mi sie wydaje

Gość ulaaaa
a czy lekarz może tak bez badań przepisać diane 35???

oczywiscie ze moze przepisac, ale co to za lekarz skoro nie przebada i nie wysle na badania hormonow...... ja bralam diane35 na meszek ale nie pomoglo wiec skorzystalam z uslug deratologii kosmetycznej i wykonano mi zabieg laserowy...narazie jest oki

seniorit ile kosztuje taki zabieg jak Twoj ? napewno mozna go wykonac w klinice plastycznej?

ach...czy w klinice plastycznej to nie wiem, musialabys zapytac....mi te metode polecila moja ginekolog, gdyz dla mni eto bardzo wstydliwe bylo..... zreszta jak dla kazdej..... ja wykonalam go w Centrum Dermatologicznym,

to jeszcze nie duzo, wiem ze trzeba go powtarzac a czy jest skuteczny i wloskow nie widac?

no, niby nie az tak duzo, ale sie nazbiera, niestety trzeba powtarzac, trzeba miec ok.5 zrobionych zabiegow by moc dluzsza pprzerwe zrobic, ja mialam wczoraj 3 zabieg i czeka mnie jeszcze jeden....mysle ze wystarczy aby przerwe zrobic...ja mialam na poczatku co 2 tygodnie, bo moje wloski byly ciemne pod broda, z jednej strony bardziej widoczne....fakt, jestem zadowolona.....zobaczymy co dalej z tym bedzie ...

Gość elunka***
tez mialam problem z nadmiernym owlosnieniem szczegolnie na brzuchu i plecach, od roku biore diane 35 czuje sie po niech fenomenalnie tylko troche biust mi za bardzo urosl (wolalam miec male bo uwielbialam sport a teraz musze je wiazac bandazem przed bieganiem) i zauwazylam ze to co mam na brzuszku i plecach juz nie rzuca sie w oczy tak jak kiedys :) jestem zadowolona :)

Gość ulaaaa
elunka.... a miałaś jakieś badania robione,czy tak dostałaś diane?? Ja zastanawiam się czy brać,naczytałam sie dużo o skutkach ubocznych i nie wiem....i nie wiem czy mi pomoże na ten problem