Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie taka straszna

Sex z EX....

Polecane posty

Gość nie taka straszna

Wczoraj uprawiałam sex z Ex pomimo to że ma kogoś .... było cudownie ogólnie jakoś dziwnie jest między Nami bo zawsze jak wraca co niej to przyjeżdża do Mnie pogadać .... wczoraj pierwszy raz się tak zdarzyło że umówiliśmy się na kochanie .... a dzisiaj pisał kotku itp. ale ciągle z Nią jest . Nie robie sobie nadziei na niego ...ale to taka słodka zemsta na niej , bo się wmieszała między nas i teraz jest z Nią . Dodam, że byliśmy razem 5 lat i po zaręczynach.

Gość *karka*
i popieram :)

Gość nie taka straszna
Tym bardziej że teraz jest lepszy niż kiedykolwiek....

Gość skaza
no to wykorzystuj ile wlezie;)

Gość nie taka straszna
Może o tym nie wie ale wie ile czasu u mnie spędza i się wścieka .... a zemsta jest dla Mojej satysfakcji że wcale nie jest taki wierny na jakiego wygląda ....jak na razie mam zamiar używać na całego

Gość kobietka wie duzo
Powiem tylko jedno... ciesz sie ze juz z nim nie jestes! Skoro robi to jej skad wiesz, ze Tobie tez nie przyprawial rogow? Zrob tak zeby sie dowiedziala, niby przypadkiem niech sie dowie, a ty udaj zaskoczona przed nim a do niej zadzwon i powiedz ze jest ci bardzo przykro bo myslalas ze to nie wyjdzie i ze to dla was bardzo trudne bo wciaz sa takie mocne uczucia miedzy wami! Laska wybuchnie ze zlosci! A on to zwykly szmaciaz! Kazdy facet chcialby bzykac na kilka frontow bez "wyrzutow sumienia" Powodzenia!

Gość nie taka straszna
Rozstaliśmy się przez Nią a nad tym pomysłem się zastanowię .

Gość i co w tym takiego strasznego
i nadzwyczajnego ze "kazdy facet chciałby ruchac na kilka frontów" co za debil wymyslił monogamie... kórwa mac.....