Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jo.ana

bycie singlem jest do dupy

Polecane posty

Gość kiszka na maxa
eee no co ty ryjek baby nie sa tego warte zeby sie przez nie zabijac oszalales?:D poza tym dla mnie takie łażenie z laska i nawet to przereklamowane całowanie sie to zadna rewelka sa ciekawsze rzeczy do roboty o ile masz jakies zainteresowania

Gość szczerra kobietka
a ja kocham kogoś kto jest daleko. widzę go bardzo rzadko. ale go barrdzo mocno kocham. mimo to jest mi czasem przykro że nie mam go na codzień

Tak , stwierdzilem ze sie powypowiadam u was skoro wy wpadacie do nas :) Ryjek 22 lata to kwiat twojej mlodosci , ciesz sie zyciem ja nie zamierzam sie zenic do 30ki ;) don't plan your life - play with it ;) E.

Gość RYJEK43442
mam, muzyka i jazda samochodem..ale gdy slucham..te zmysle o tym, ze mam dziewczyne kochajaca.. a na sobie poszla do mojego najlepszego przyjaciela..takie oto dary od losu dostaje....

Gość jjaaaaaaaaaa
To uważaj, bo kafeteria wciąga mocniej niż heroina. Już po tobie, facet. Nie wyjdziesz. Przygotuj się na wiadro pomyj, które wkrótce zacznie na ciebie spadac, no i przygotuj się na to,że tu naczelnym maczo jest "komiczne", równie rasowy jak ty samiec. Już to widze oczyma duszy, jak się będziecie obchodzić jak 2 psy, obwąchiwać....znaczyć terytorium. Do gardeł się chyba sobie nie rzucicie, ale tu jesteś z góry "beta". Jestem kobietą, czytuje twoje forum z prawdziwa przyjemnością. Dobranoc .

Ja tez lubie polemike z kobietami , jesli zauwazylas nie wypowiadam sie w sposob chamski wrecz przeciwnie ;) Nie musze nic nikomu udowadniac i grac pod publike poprostu bede tutaj pisal co mysle i przedstawial swoj punkt widzenia - pewnie diametralnie rozny od waszego i licze sie z niezrozumieniem czy krytyka ,mam nadzieje ze konstruktywna :) E.

Gość Ala Krakow
hi,ja mam 24 lata i jeszcze nie wyszlam zamaz narazie i nie narzekam ;-) narzekac trzeba w 50 lat,pozdrawiam!

Gość jo.ana
50lat? jesli mam byc sama do 50tki, to chyba wyemigruje na biegun północny ;p chujowe to zycie,no

Gość RYJEK43442
a znacie kogos kto sie poznal na cafe i sa razem..bo ja moja milosc poznalem wlasnie przez forum ale nie to..w odtaktku przetrwalismy zwiazek 250 km na odleglosc czesciej bylem u niej niz w odmu..zalatwilem jej studia w moim miescie..a teraz..tylko ból i zal w sercu..:(

Gość rozbestwiło się toto
Wiesz, kobiety wolą wesołych, a nie smęcących... Napisz "laska mnie w trąbę puściła, ale trąba była stara i mocno używana, więc luz", to zaraz jakieś chętne na Ciebie się znajdą. ;)

Stary tobie przydalby sie solidny trening pewnosci siebie i poznawania kobiet:) zapraszam do siebie na www.lover.pl :) E.

Gość jo.ana
psychologia,ha! ;)

Gość RYJEK43442
Музыка ТРАНСА - моя ИСТИННАЯ ЛЮБОВЬ!

Gość Co_robic_
ja wam powiem tyle - jak sie dużo daje tym co biorą, to potem są takie skutki, że ci co biora, nic nie daja w zamian! ja tez sie o tym przekonałam. swoemu ex bym nieba przychiliła - on to wykorzystywał i potem mnie zostawił! może to glupiio zabrzmi, ale jak sie kogos poznaje to trzeba być egoistą! potem, jak już zaiskrzy, to sie przechodzi na etap zwany altruizmem (kanapki do pracy, masaże, wspolne wyjazdy na narty itp) i wtedy to jest miłosć! oby kazdy mogl to zaznac! a Ty ryjku sie nie martw, mlody jestes! ja tez mam 22 lata, rozstalam sie (wlasciwie to mnie zostawil) w marcu zeszlego roku, i co, pocierpialam troche i juz mi przeszło! jestesm wesoła (samotna), mam przyjaciol, bawie się, jade na narty niedlugo, potem do czech, potem do holandii - i co! nie ma co narzekac! a ja wierze ze gdzies tam ta moja połówka jest i sie ujawni! a miłosc jest jak biegunka - przychodzi w najmniej odpowiednim momencie! (tworczosc własna) pozdrawiam wszystkich singli, z wyboru bądź nie, samotnych itd!! i pamietajcie jedno - dla NIKOGO nie warto odbierac sobie zycia!!!! ma sie tylko jedno, wiec trzeba koooorzystać do woli! POZDRAWIAM!!!! :)

Gość jo.ana
:) no,to tym optymistycznym wpisem powyzej, ktory poprawia humor (milosc jest jak biegunka....dobre;) ) pozegnam sie,i ide spac

Gość RYJEK43442
No to troche mnie pocieszyłaś..ja 23 jade do Holandii ;) na trance energy :)

Gość Co_robic_
no, nie spotkamy sie - trance energy? -chyba nie moja broszka ale widzisz! torche optymizmu w zyciu i odrazu latwiej! i czlowiek sie nawet usmiechnie! trzeba sobie jakies zajecie/hobby/pasje znalezc, a zaraz sie okaze, ze ktos (plci odmiennej) tez sie tym interesuje! biegunki nikomu nie zycze, ale tej w sensie przenosnym jak najbardziej! ryjek, moze Cie w podrózy do holandii dopadnie!!!! moja kumpela "dostała jej" czekajac na samolot! :) tez ide spac, dooooobranoc! :)

Gość rozowa chmurka
nie martw sie ryjek bedzie dobrze:)