Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

topik pezproblemowy

Polecane posty

Gość piąte- trochę inwencji

Gość sexu nie bedzie
slusznie :D wybierz sobie bajke w ktora uwierzysz :classic_cool: piate pojechales po bandzie :D

Gość banan kijek i marchewka

yhy tyle, że mi się po 23 myślenie abstrakcyjne wyłącza. Nie no ten banan i reszta to tak drastycznie brzmi :P a ja chcę spać dziś spokojnie. Niech będą: rycerze Jedi, prezydent kaczynski i krasnoludki :classic_cool:

chociaż jakoś tak męsko by było, jakąś kobitke trzeba dorzucić. Niech będzie pomarańczka do tego :)

Gość krowa policjant szaszłyk
;) pomagam

a wiec za gurami za lasami żył sobie prezydent kaczyńcki władał on wszystkimi kaczkami bo to była kraina kaczek

Gość sexu nie bedzie
piate, pali to sie po :P

żyło im sie tam bardzo dobrze nie aż do pewnego dnia kiedy to złe krasnoludki wparowały do królestwa i rombneły kaczynskiemu kaczą małżąnkę strasznie prezydent rozpaczał postawił całe wojsko kacze na nogi nic to nie dało bo krasnoludki zapadły sie pod ziemie ni nikt nie mugł ich znaleźć

Gość jezuuuu piate
podaj adres, slownik ortograficzny ci wysle :O

Gość lipna ta bajka

więc w rozpaczy kaczyński ogłosił że zrzeknie się urzędu dla tego kto odnajdzie jego lubą wielu się starało nawet andrzej l. ale nikt nie mugł odnaleźć prezydenckiej kaczki

Gość piąte jest dyslektykiem
wiesz co to znaczy pomarańczko??

słownik i tak nie pomoże aż pewnego razu przybył do królestwa rycerz Jedi i zgodził się odszukać żonkę kaczorka więc wyruszył w poszukiwania i wędrował wiele dni ni nic

aż pewnego dnia dotarł do chatki w lesie gdzie mieszkała bardzo stara staruszka poprosił ją o schronienie na noc a w zamian narąbał jej tyle drzewa żeby starczył jej na rok staruszka była bardzo wdzięczna bo była bardzo stara i jeszcze w podzięce dała mu zaczarowaną marchewkę pomarańczowa na dodatek która miała magiczne właściwości ale staruszka zapomniała jakie z racji wieku

Gość jeeeezu piaty
dobra dobra nie pyskuj pomaranczko, piaty nie ma na czole ani na dupie ze ma dysleksje :P

rycerz przyją marchewkę ale nie wiedział i tak jak jej użyć wędrował dalej aż przypadkiem trafił na wioskę w której żyły krasnale były to bardzo wojownicze krasnale i wiedział że nie uda mu sie odbić kaczycy którą krasnale porwały żeby ją utuczyć i zjeść

Gość ma napisane w stopce
:P:P:P

mam czy nie mam mało mnie te błędy obchodzą które czasem robię rycerz zastanawiał się jak podejść krasnale i wpadł na pewien pomysł poszedł do wioski i oznajmił że umie ugotować najlepszą pieczeń z kaczki i zrobi to dla nich ale potrzebny będzie mu bardzo duży garnek

więc krasnale zrobiły my garnek bardzo burzy zużywając przy tym cały metal jaki mieli ale rycerz ogłosił że jest za mały i się wszyscy nie najedzą i potrzebuje większy więc krasnale będąc olbrzymimi smakoszami zużyli cały metal jaki mieli włócznie i swoje miecze tez przetopili wtedy rycerz zapowiedział że nie może być w pobliżu żadnych koni bo zapach przejdzie do potrawy i krasnale odprawiły swoje konie na najdalsze pastwiska