Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MLODZIUTKA/

JAK JEST W WASZYCH ZWIZKACH?

Polecane posty

Gość MLODZIUTKA/

PISzECIE DO SIEBIE MILE SMSY/ROZMAWIACIE GODZINAMI PRZEZ TELEFON, ZACHOWUJECIE SIE JAK 2DNI PO POZNANIU, CZY RACZEJ FORMA PRZYJAZNI?

Gość ergot
jest przeciez duzo odcieni pomiedzy tymi dwoma skrajnosciami....

Gość MLODZIUTKA/
UPUP

Gość jest fatalnie wegetacja
a nie miłosc :o

Gość theblackcat
Spedzam z nim wiecej czasu niz sama ze soba( nie liczac snu). Własciwie tylko mniej sie całujemy niz na poczatku i zajmujemy sie tez sprawami codziennymi.

Nie gadamy godzinami przez telefon, bo ze sobą mieszkamy, no chyba że któreś z nas jest na jakimś wyjeździe. Miłe sms\'y często! Robimy sobie nastrojowe wieczorki, niespodzianki, upominki typu kwiatek, czekoladki, wyjścia "na randkę" itp. Ogólnie dbamy ciągle o swieżość w związku, więc niewiele sie zmieniło, a jesteśmy ze sobą już ponad 5 lat.

jesteśmy razem trzy lata gdy go widzę, np na końcu ulicy i własnie idzie w moją stronę gdy wyświetla mi się jego imię bo dzwoni... czuję się właśnie tak jak po poznaniu na co dzień mieszkamy razem od dawna, znamy się dobrze, z różnych sytuacji ale i tak gdy mam z nim wyjść na imprezę czy przyjechać do niego bo spotykamy się na mieście, to szykując się jestem zdenerwowana jakbym szła na jakąś z pierszych randek (chociaż chyba wtedy miałam większą zlewkę na to jakie zrobię wrażenie) ale uczucie ma tyle składowych, jak lina nitek a każda jest inna, jest więc i miejsce na zaufanie, pewność, przyjaźń itd

Gość strasznie jest

Nasz "staż" : 1,5 roku:] Nie widujemy się czasem i tydzień, więc: około 20 smsów dziennie około 1,5 godz rozmowy dziennie :D