Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylistkaaaaaaaaaaa

fryzura - rozpuszczone wlosy i wpiety kwiat

Polecane posty

Gość stylistkaaaaaaaaaaa

podoba mi sie taka wersja - z wpietym storczykiem z jednej strony i luzno puszczonym wlosami z drugiej. czy znacie jakies linki gdzie mozna by zobaczyc takie uczesanie? co o tym myslicie? moja kolezanka mialam koka i wpiety kwiat,pieknie to wygladalo, czy do rozpuszczonych wlosow tez bedzie pasowac? czy nie bedzie sie gryzlo jeszcze z welonem?

no wlasnie, ja tez bym tak chciala, ale nie wiem jak to z welonem bedzie...czy nie za duzo..

ja też myśle nad rozpuszczonymi włosami, ale nie wiem jak to będzie

Gość asdsadsa
z 1 strony moga sie okazac niewygodne gdybedzie upal...ale to jedyny minus ;) ciagle chodze w rozpuszczonych bo wygladam tak bardzo dobrze ;) w spietych wlosach widac uszy za ktorymi nie przepadam i wydaje mi sie ze moja twarz nabiera ostrzejszych rysow gdy nie jest lekko zakryta wlosami... a na slubie chce sie czuc najpiekniejsza :) wiec nie chce probowac zadnych nowosci i wygladac tak jak sie czuje dobrze i jak sie sobie podobam... zreszta juz na niejednym - czyims weselu mialam rozpuszczone wlosy, nigdy nie spinam od podstawowki - i bylo ok :) tylko wlasnie mam problem z welonem...bo chce miec cale rozpuszczone nie upiete po czesci...ale w nowej gali widzialam takie zdjecie wiec tak bedzie ;) a o jakich kwiatach myslicie?

Mam jedną fajną fotkę z kwiatem, podajce maile to wyślę...