Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testowa

Czy za wcześnie ?

Polecane posty

Gość testowa

Wiem, że było pewnie tematów na ten temat wiele i mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie. Czy 5 dni przed miesiączką test ciążowy jest wiarygodny czy jest jeszcze za wcześnie ? dzieki

Gość lirianna
najwazniejsze jest ile dni po stosunku zrobisz test a nie ile przed czy po miesiaczce. najlepiej zrobic test w 1dzien planowanej miesiczki. ale tez zalezy ile wtedy bedziesz po stosunku

Gość testowa
Od stosunku jestem od 8-10 dni. Mniej więcej wtedy miałam owulację.

za wcześnie.w takiej sytuacji wiarygodny będzie tylko pozytywny wynik. negatywny nie wykluczy ciąży.

Gość Aat 69
Hejka dziewczyny.:) Ostatnia miesiączka wystąpiła u mnie 14.11. 2007r.mój cykl trwa 31 dni.Tydzień po oczekiwanej miesiączce zrobiłam test- wynik był negatywny. 3 dni temu poszłam do ginekologa,bo miesiączki jak nie było tak i nie ma. Pierwsze co powiedział,że nie mam żadnego zapalenia. Jeśli jestem w ciąży, to już napewno nie w 10 tyg.Wspomniał,że mam delikatnie macice zamkniętą. Wysłał mnie na badanie USG,o ono jest za miesiąc. Kazał zrobić znowu test- robie go w piątek. Aha powiedziałam,ze mnie 3 dni przed wizytą u niego bolał brzuch jak na okres- to powiedział,że może dostanę. Dziwnie się czuję- mam coś dziwnego. Jajniki mnie nie bolą tylko tak czuję jak by mnie coś łaskotało. Co o tym sądzicie? proszę o jakąs modrą odp. dziękuję

Gość testowa
pewnie nie jestem w ciąży, bo dzisiaj mam upławy takie lekko żółtaw bądź brązowawe ? Rożróżnić trudno ;/ i czuję jakbym miała podziębiony pęcherz. Nie boli tylko go po prostu czuję. Więc pewnie @ się zjawi planowo :( Eh... kiedy doczekam się upragnionego dzidziusia ?