Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linijka i nic wiecej

sprwa wyglada tak, ze..

Polecane posty

od najmlodszych lat, zawsze marzylam o tym by miec paczke znajomych i kobiety i facetow, zeby razem sie bawic, wyglupiac, spotykac, wyjezdzac na wakcje.okazalo sie, ze mam ylko znajome..nie potrafie nawiazac bliskiej znajomosci z facetem, by byl mom kumplem itp. nawet te znajome(przyjaciolki) zakladaja razem photoblog, proponuja wspny wypad do jakiegos mista-na jeden dzien a ja w ym nie uczestnicze, nie proponuja mi.jedna z tych dziewczyn mi o tym mowi, ze maja zamiar zalozyc photobloga, ktory sie bedzie nazywal tak i siak i tyle...czyli wychodzi na to, ze nie potrafie miec bliskich kontaktow z ludzmi..ale co robie nie tak?co robic by znalezc dobrych kupli? jak wy to robicie, ze poznajecie nowe oosby a za jakis czas ta osoba staje sie waszym bliskim znajomym, przyjacielem?jak sie tworzy ta nic porozumienia?

ludzie co zrobic by sie otworzyc na ludzi i sie normalnie zachowywac, by nie wstydzic sie gadac z facetami?jak na poczatku nie wiem kto jaki jest to ilcze, dopiero pozniej sie odzywam jak juz zbadam sprawe:O bez sensu..na poczatku zawsze mi sie wydaje, ze przy ym i przy tamtym nie mozna byc taka bo on jest inny i bedzie chamski gdy bede sie tak zachowywac..to glupota istna:O