Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_antonia

dokąd się wybieracie w podróż poślubną?

Polecane posty

Gość lady_antonia

my myślimy o wycieczce zagranicznej, wpadła nam w oko wycieczka w triadzie "egipt + izrael", zawsze chciałam zobaczyć Izrael i narzeczonemu ta opcja bardzo się podoba, musimy się koniecznie szybko zainteresować - niby ślub we wrześniu, ale jednak trzeba będzie coś niedługo załatwiać, prawda? a wy gdzie jedziecie?

Gość nie jutro
concun

my to pewnie jak zwykle last minute:) sezon bedzie wakacyjny,wiec raczej w naszym przypadku Egipt odpada, a szkoda bo bardzo chcialabym tam pojechac. Moj typ na podroz poslubną to Dominikana, ale bardzo wątpię żeby bylo nas stac na tak drogą wycieczkę. A pieniądze z wesela pewnie bedziemy chcieli zainwestować w cos z czego będziemy mieli pożytek, a nie przehulać 10 tys. na 2 tygodniową przyjemność.

hej my dopiero będziemy brać slub w przyszłym roku, ale wczoraj oglądaliśmy oferty biur podróży. w podróż będziemy się wybierać we wrześniu więc myśleliśmy nad Teneryfą (wyspy kanaryjskie). rezerwując sobie takie wczasy teraz (jeszcze w zimie) masz rabat ok.30 % w większości biur podróży. radzę zatem już teraz wybierać sobie wycieczkę - będzie taniej :)

Gość my na Malediwy

Gość Wiosenka_555
A my do Zakopanego na tydzień:) Nigdy nie byłam w górach..Początkowo chcieliśmy na Rodos ale musieliśmy zrezygnować z pewnych względów. Ale i tak się bardzo cieszę,tydzień w pięknym luksusowym hotelu z moim ukochanym,a za granicę jeszcze wyjedziemy:)

Gość first minute nie zawsze
wychodzi na to samo co last minute. moj znajomy kupil w tamtym roku wycieczke do tunezji w first minute. na tydzien all inclusive, hotel 3 i pol* i zaplacil 1500 zl. a ja z facetem kupililismy to samo tylko na 2 tyg. i dzien przed wylotem i zaplacilismy 940 zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My skromnie, do Holandii:) Brat mojego W tam mieszka, i będziemy mieć mieszkanie za free, poza tym pojedziemy autkiem i sobie pozwiedzamy co nieco na własną rękę:)

Gość GRRRRRRRRRRRRRR
W góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nfhnfhn
może to pytanie nie na miejscu ale przecież to akurat dwa kraje - Egipt i Izrael - o największym prawdopodobieństwie zamachów! nie możecie wybrać czegoś gdzie będziecie bawić się beztrosko?

Gość mira-bell
my do Grecji na Chalkidiki - tam jest pięknie i spokojnie. wybralismy Triade, bo mają spore promocje w first minute, a nam tez raczej nie o to chodzi, żeby przehulać 10000w 2 tyg :)

Gość hulankaaaa
my nie mozemy sie zdecydowac..ciagle bo termin jest dosc konkretny i musimy leciec praktycznie zaraz po weselu..zeby jeszcze urlopu starczylo dlatego rejs po karaibach tak jak sobie planowalismy raczej odpada z racji zalatwiania wizy do usa no i samego dolotu do stanow...za duzo czasu to zajmie wiec albo malediwy albo mauritius...generalnie ocean indyjski..bardzo bysmy chcieli

Gość hulankaaaa
tez o tym myslelismy...no poki co przegladamy oferty... trzeba tez sie liczyc z tym ze mozna trafic na pore deszczowa (18-20 dni deszczu w miesiacu) ... ale tam, nawet jakby lalo, bedzie fajowo!!!

Gość aguzzia
ja właśnie wróciłam z wyspy Antigua, byliśmy tam tydzień. Piękne miejsce polecam

Gość hulankaaaa
aguzzia a lecialas z jakims konretnym biurem...czy jak?

Gość aguzzia
nie, sami wszystko sobie zorganizowaliśmy tzn. bilety i hotel. było naprawdę super

Gość a my pewnie pojedziemy do
bulgarii wiec nic ciekawego. Chcialam na rejsc statkiem po adriatyku ale w zeszlym roku bylismy w chorwacji wiec moj narzeczony nie chce :( A ja to byc chciala na malediwy albo na dominikane :o

Gość aninse
my się wybieramy pod koniec września, zaraz po ślubie, jeszcze nie wiemy gdzie, bo będziemy brali last minute, tak żeby była niespodzianka ;) coś sobie na pewno wybierzemy ;) od dwóch lat jeździmy na wakacje biorąc last minute w triadzie i zawsze na tym dobrze wychodzimy :) w grę wchodzi oczywiście cypr, grecja, hiszpania, portugalia - a na co padnie, to się okaże :)

Gość mart-enka
Bulgaria nieciekawa??? no jesli ograniczysz wyjkazd do siedzenia w hotelu albo przed hotelowym basenem, to niezaleznie gdzie pojedziesz bedziesz miala takie same nudne wakacje. ale bulgaria to przeciuez piekny kraj, z niesamowita kultura, przepleciona troche naleciałosciami z rumunii a tam poludniowe, sloneczne charaktery. wino, spiew:). popatrz sobie w triadzie, bulgaria tro moze byc niesamowite przezycie, wsystko zalezy od ciebie, w mniejszym stopniu od miejsca

Gość a my pewnie pojedziemy do
nasze wakacje nigdy nie sa nudne bo nie jezdzimy az biur tylko wsiadamy do samochodu i zwiedzamy. Chcielismy zjechac cala bulgarie i zahaczyc o istambul. Ale wydaje mi sie to malo jak na podroz poslubna Do bulgarii mozemy pojechac zawsze

Gość 14errtr
GRECJA!!!!!

Gość bobi i edi
oj mart-enka narobiłaś mi chęci na tą Bułgarię - przekonuje mnie zwłaszcza wino i śpiew :D a tak na poważnie, to w tej Triadzie naprawde nie jest tak drogo.może warto by było takie wakacje przemysleć...

Gość my do dubaju albo
peru, madagaskar, nowa zelandia lub chiny... :classic_cool: a tak naprawde to do roboty do anglii... hehehe...

Gość mart-enka
bobi, ja malczik ;). jak dobrze zaplanujesz i obczaisz to moesz za niewielkie pieniadze miec super wyjazd. dwa glowne sposoby to first i lasdt minute. jak sie potrafisz szybko zdecydowac to first jest dla cie jak znalazl, jak stawias na zywiol to last minute. w obu przypadkach kasa zostaje w portfelu