Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cięty język

Allegro-właciłam pieniądze, towaru nie dostałam co robić?

Polecane posty

Powiedzcie co zrobić. Zakupiłam na allegro towar, zapłaciłam natychmiast, co potwierdziłam e-milem, dostałam e-mail od sprzedającego że wysyła i tak minęły już 2 tygodnie i nic. Napisałam znowu do sprzedającego że nie dostałam towaru a on, żeby mu dać znać jak dostanę. A jak nie dostanę to co? Zwykle dostaję towar w kilka dni.

Gość hef
a jak nie dostaniesz to znaczy ze zginela przesylka. Wtedy sprzedajcy zlozy rklamacje dostanie odszkodowanie i wyplaci ci kase. Troche to trwa wiec musisz byc cierpliwa

Gość Hyhyhyy
Czasem to wina poczty, niekiedy miesiąc czekałam mimo, że sprzedawca wysyłał zaraz po wpłynięciu kasy na konto, więc radzę poczekać.

Gość hef
raz ja wyslalam towar i przesylka nie doszla koles zamiast zglosic ze nie doszla zlozylabym reklamacje to poszedl na policje ja w miedzyczasie wyjechalam za granice i musialam zjezdzac skladac wyjasnienia:( Dalam potwierdzenia nadania i tyle stracilam na przejazd i kupe nerwow przez gnojka

Gość hef
nie powie ze odebralas! Bo przeciez musisz sie podpisac przy odbiorze paczki! A na poczcie wszystko maja czy zopstala odebrna czy nie

Gość cienty jenzyk
co, kolejny wibrator?