Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy 35 po

czy 35 dni po

Polecane posty

Gość czy 35 po

35 dni po stosunku zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, jeśli byłaby ciąża to po takim czasie powinien pokazać, co o tym myślicie

Gość czy 35 po
up

Gość bo juz zglupialam
test wyskrywa ciaze juz po 2 tygodniach, a masz jakies objawy?? najlepeij idz do lekarza!!

Gość czy 35 po
trochę namotałam, sprawa wygląda tak: 20.12 -sex( co prawda bez finału w środku) 29.12 dostałąm normalnie okres, ponieważ cykle moje do najdłuższych nie należą więc koło 23.24. 01 spodziewałam się kolejnego okresu, a tu nic do dziś, pomyśłąm sobie, że może ciąża więc test zrobiłam jak było 35 dni po stosunku, wyszedł negatywnie. Dlatego pytam czy wobec tego brać jeszcze możliwość ciąży pod uwagę?

hejka pozwól że sie dołącze jestem w takiej sytuacji jak tyidentycznie miałam okres ostatnio 29 grudnia i miałam dostać 25 stycznia i tez nic niewiem co grane

dodam że jak narazie niema u nas staranek bo dopiero chcemy zacząć w marcu a biore duphaston juz jakis czas na regulacje miesiączki i między innymi mają pomóc w zajściu może to przez diete którą stosowałam i temu się spóznia niewiem jakoś sobie nieprzypominam żeby była taka sytuacja żeby mogło dojć do zapłodnienia jutro do świętego spokoju zrobie test to sie przekonam