Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muuuzzi

PRECZ Z WALENTYNKAMI

Polecane posty

Gość Muuuzzi

To debilny amerykanski zwyczaj pruba zaszczepienia nam tej chorej kultury tego chorego kraju podobnie jak halowin. Wszystko co złe z tamtąd przyszło .. Nie dajcie sobie odebrać resztek Polskości. Wystarczy że nasz ciotowaty rząd włazi im w d**pe my nie musimy.

Gość kawossszka
pff a kto ci kaze:P

Halowin. :D Autorze, to już nie jest brak kultywowania obcych zwyczajów. To jest nieposzanowanie ich.

Gość Muuuzzi
A nie podzsywaj się. Ameryka dązy do dominacji nad światem a pierwszym krokiem jest zaszczepienie własnej kultury wtedy już można bez zawieruchy i wręcz za zgodą danego narodu przejąc taki kraj....

Gość Muuuzzi
Jestem POlakiem I POlskie zwyczaje KUltywuje nie obce Z zakłamanego kraju.........................

Gość ibizeczka
ejj ja sie urodziłam z walentynki:)

Gość Dfz
Polakiem jestes, a ortografii nie znasz.

Gość Muuuzzi
nie znam,bo mieszkałem troszkę w Turcji-byłem w stałym związku z Turkiem-mial wielkiego naganiacza,ehhh,wróciły wspomnienia aż mi się oko rozwarło

Gość Muuuzzi
dzien swietego mikolaja, no i?

Gość Pro-Americano Boy
Odwal się od Amerykanów pajacu jeden ! Jesteś denny jak stado pędzacych imadeł

Gość Muuuzzi
Prawda jest taka że to nieszczęsny narud żyjący pod dyktando .Amerykańska wolność to mit stworzony dla społeczeństwa i innych naiwniaków. To państwo policyjno wojskowe Z zakamuflowanym ale realnym reżimem.

Gość komercyjny amerykanski badziew
Buuuueeeeeeee ............ rzygam na to

Gość nie oszukujcie sie
walentynek nie lubia tylko osoby samotne i tyle, bo wszyscy jego znajomi wycohdza gdzies ze swoimi połówkami a taki "singiel" nie ma sie jak wychylic z domu bo wszdzie zakochane pary.

Gość Muuuzzi
Nie jestem singlem. Mam kobiete którą kocham z wzajemnością. Miłość okazuje na codzień nie czekam cały rok na jakieś tam walentynki żeby gdzieś ją zaprosić podarować kwiaty jakiś prezent. Dla nas każdy dzień jest dniem zakochanych......

Gość Muuuzzi
No i jak tam walentynkowicze będziecie 14 oddawali pokłon amerykańskiemu bożkowi?????????????????????/

Gość komercyjny amerykanski badziew
zeby milo spedzic wieczor nie trzeba zadnego swieta ..... jesli ktos pokazuje swe uczucia bo jest takie swieto i tak wypada bo inni tak robia to ja dziekuje wole byc sam :o

Gość Muuuzzi
Miłość nie potrzebuje święta dla niej całe życie jest świętem.... Ale amerykanie tego nie wiedzą u nich wszysko dyktuje telewizja i wujek sam wujek sam mówi sikamy.... znacie tą zabawe???

Gość Muuuzzi
Chej walentynkowicze to chore święto coraz bliżej..... ZBOJKOTUJCIE JE bądżcie Polakami nie liżcie du**py wujkowi samowi>>>>>>>>>>>>

Gość Muuuzzi
EEJJJJ Bez jaj nikt się nie wypowie w obronie tych pseudo świąt?????????/

Ja sie wypowiem na temat Halloween. To nie jest święto Amerykańskie. Zostało przywiezione z Europy i do Europy powraca. Brak elementarnej wiedzy dyskwalifikuje cie jako poważnego partnera w dyskusji:O

Walentynki?? Ludzie dajcie spokój! Nie widzicie że to czysty komercjalizm i masa lizaków w kształcie serc w sklepach?? Precz z walentynkami

Gość Muuuzzi
lasiczka tak konkretnie to hallowin wywodzi się z wysp brytyjskich czyli z kultury Anglo saskiej nie z samej europy a trzon kultury amerykańskiej to właśnie kultura anglo saska. W naszym pięknym kraju to w chwili obecnej czysty komercjalizm jak w przypadku hallowin tak i z walentynkami włącznie.... Zalew karteczek ,serduszek nagonka na prezenty smsy pierdułki i bizneśik się kreci jak słusznie zauważył/ła life4rent I z samego tego powodu PRECZ Z WALENTYNKAMI>..................

Gość Agniecha...
a ja lubię, a ja chcę i VIVE Walentynki:)

Gość Muuuzzi
Tak ..Agniecha bo ty jesteś jak przypuszczam już z tego młodszego zindoktrynowanego pokolenia.... smutny los was czeka.....

Gość Batiar ze Lwowa
Kupe walę na walentynki i tyle.zdecydowanie wolę kobiece piersi,mniam

Skoro posiadasz wiedzę na temat korzeni tego obrzędu i nadal twierdzisz, że jest \"amerykański: \"To debilny amerykanski zwyczaj pruba zaszczepienia nam tej chorej kultury tego chorego kraju podobnie jak halowin.\" to tym bardziej nie wiem jak z tobą rozmawiać:) Rozumiem, że Wyspy Brytyjskie są dla ciebie Ameryką:O

Gość Muuuzzi
Co do korzeni tego obrzędu lasiczka to chyba nawet sami zainteresowani anglo-kulturowi nie mają pojęcia gdzie te korzenie się znajdują. Napisałem że to chory amerykański zwyczaj bo tamże najbardziej jest kultywowany, czy to walentynki czy hallowin.....

Gość buahahhahahahahahah
dobrze wojtus juz sie zamknij