Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalala

płyn/mleczko do demakijażu ktory nie szczypie w oczy, znacie??

Polecane posty

Gość malalala

j/w

Gość ewula1
tez mialam z tym problem poki moja kolezanka nie zwiezyla mi sie ze do demakijazu uzywa po prostu mleczka dla niemowlat. Od tego czasu (a minelo juz odtad pare dobrych lat)zaczelam i ja go uzywac i jestem bardzo zadowolona.

Gość malalala
nie wiedzialam ze jest cos takiego jak "mleczko dla niemowlat" ;) z jakiej firmy i czy dobrze zmywa makijaż??

Ja zmywam płynem firmy Ziaja...nic nie szczypie, jest delikatny, nie wysusza skóry wokół oczu

Gość hgujyyuiiui
physiogel

Gość znz
kup sobie 3 w 1:mleczko,tonik i plyn do demakijazu oczu...nic nie szczypie i bardzo wygodne

U mnie sprawdza się śmietanka z Dermiki, do cery wrażliwej. Musisz potestować sama, bo coś co dla jednej z nas jest dobre, dla drugiej już może nie być - każda skóra inaczej reaguje.

plyn ziaja, ten dwufazowy. jest swietny i nie szczypie, a tez mam z tym problem

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
taki z avonu jest dobry

Gość ewula1
mleczko dla niemowlat,ktorego ja uzywam raczej nie dostaniesz na naszym rynku,ale na pewno kazde inne przeznaczone dla maluchow bedzie dobre ,bo delikatne i na pewno nie podraznia oczu.

Ja mam mleczko zjaja nagietkowe bodajze i szczypie :( Probowalam wielu i chyba jeszcze nie znalazlam nieszczypiacego, a i tusze zmienialam, wiec nie wiem o co chodzi, moze taka juz moja natura..

Gość s.o.s
a ja polecam takie platki juz nasączone z rossmana- Rival de Loop. Dla mnie rewelacja dokładnie zmywaja tusz i nie podrażniaja oczu , a mam bardzo wrażliwe. O niebo lepsze od ziaji. Dobry jest tez płyn do demakijażu olay.

Gość gość
Moja mama na zmarszczki zaczęła sobie stosować krem Christian Laurent 45 plus ostatnio i widzę, że jej pomaga, sama mam tej samej firmy płyn micelarny i też sobie chwalę.

Gość gość
gość dziś KUUURVVVO spamerska to jest zwykłe Eveline pod inną nazwą - ten sam szajs co eveline oryginalne, tylko w innym opakowaniu i 3 razy droższe. Im się na serio wydaje, że zatrudnią takiego spamerskiego śmiecia, zmienią słoiczek i dvrni ludzie to kupią???? :O