Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

chcesz wiosnę ? wpisz się dlaczego ! D

Polecane posty

włosy się przestaną puszyć, kataru nie będzie, ręce nie będą wiecznie skostniałe i do późna będzie na tyle jasno, by sobie siedzieć na dworze ... a wy ?

Znudził mi sie juz mój płaszcz ziomowy :O Kupiłam nowy ale też przestał mi się podobac ... W dodatku zakupiłam juz sobie śluiczną kurteczkę na wiosnę i chce wreszcie zacząć ją nosić :P

Gość Hyhyhy
Bo się zrzuci w końcu ciężkie kurtki i wszyscy zaczną wyglądać jak ludzie :P

Gość bo chce i juz D

Gość Laliitaaaa
bo wreszcie bedzie cieplo:) zielono:) i jasno:) poprostu przyjemniej bedzie na swiecie:)

nie chce wiosny, wiosna i lato jest dla mięczaków, chce wieczną zimę z zajebistym śniegiem po pachy!

no właśnie, i te kurtki wszystkie ... a na wiosnę to sam sweterek i można iść :>>> tylko żeby szybko przyszła.

Gość czemu moje posty skasowali
chce zeby slonce wreszcie swiecilo i ebym mogla zrzucic z siebie w koncu gruby plaszcz i swetry. chce zeby ptaszki spiewaly, zeby kwiaty kwitly, zeby na ulicach bylo jasno i kolorowo. wiosna moglaby juz przyjsc...:(

chce poczuć wreszcie zapach rozkładających się jesiennych psich kup poza tym musze zaczac biegac a teraz jest zimno i szybko sie ciemno robi chce zeby znow pachnialo bzami ;)

Gość Jarek oszalales
wyprowadz sie z Polski zamieszkaj w iglo i niech Cie prze**ga a nie wiosne odstraszasz :O

na Islandii dobrze płacą podobno, jezeli lubisz takie chłody to czemu nie spróbować ... :D

a ja chce brodzić po kolana w śniegu i czuć na twarzy siarczysty mróz, móc robić kulki ze śniegu, lepić bałwana, jeździć na sankach i robić orzełki na śniegu wiosna sucks!!

Gość czemu moje posty skasowali
jarek to pojedz sobie na syberie a jak nie to na antarktyde. tam klimat powinien cie zadowolic:P

Gość Jarek oszalales
ana_bell dla niego tam bedzie za cieplo

bo bedzie ciepło... i w końcu może sie spotka ta swoja miłosc (w koncu wiosna to najlepszy czas na podryw) ;-)

lato tez jest ok, ale tylko jak nie jest zbyt gorąco. arbuzy i cukinie w sklepach, opalanie w ogródku, chodzenie na bosaka i zapach koszonej trawy :)

Kocham lato ! już czuje dym z grilla:D już czuje samotne noce w ogrrrromnym domu pod lasem! (...kto wie czy samotne:p:classic_cool:) już czuje bieganie po lasku i łączce z samego rana z czworonożnymi towarzyszami:p a może znów będą szczeniaki?:classic_cool:

Gość Jarek oszalales
nie odstraszaj wiosny !!!! bo pozalujesz