Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

chcesz wiosnę ? wpisz się dlaczego ! D

Polecane posty

Jarek oszalales - naskocz mi hehe :P anabel - pewnie masz grubą dupę, opalenizna wyszczupla, co nie? :D

Gość Jarek oszalales
takich jak Ty powinno sie zamykac :P jestes niezrownowazony :D a wiosna zaraz przyjdzie i bedzie pieknie i cieplo :D tylko zanim przyjdzie niech bedzie tak siarczysty mroz ze Cie wybija zarazku :P

nawet nie wiesz, jak się mylisz :) opalenizna nadaje skórze ładny koloryt, nie mówię tu oczywiście o pomarańczowej czy brązowej solarze przy słowiańskiej urodzie, tylko o złocistej twarzy i ramionach ... nie staraj się leczyć swoich kompleksów na forum.

wiosny nie będzie ponieważ wraz ze żmijoszponami odprawiam magiczne rytuały mające na celu uwiezienie wiosny w słoiku powiem też, że popiera mnie cesarz rzymski będzie wieczna zima 🖐️

ładna schiza, huh. a te twoje żmijoszpony to tylko z Diablo II mi się kojarzą, z niczym więcej xD

miło mi. zazwyczaj zabójczyni, często też barbarzyńca. a ty ? :> pewnie palladyn ^^

nie, nigdy nie lubiłem paladyna 1 razy zabójczynią, 2 razy czarodziejką, 3 razy druidem i 30 razy barbarianem :D

teraz? praktycznie w nic, bo czasu brakuje, szczególnie na RPG od czasu do czasu partyjka w Rome Total War