Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Jakie kierunki studiów po...

Polecane posty

Gość a co to znaczy zdaję
pod biologię niemiecki i standardowe? :O

podstawowa biologie niemiecki w sensie ze nie rozszerzona no i polski na matematyke sie nie zdecyduje na szczescie nie jest obowiazkowa jeszcze w moim roczniku

fizjoterapia, pielegniarstwo, zdrowie publiczne (specjalizacja: dietetyka, epidemiologia i inne), ratownictwo medyczne ... to pierwsze kierunki jakie przychodza mi do glowy ;p

Gość nie idź na studia
Po nicku i sposobie wypowiedzi wnioskuję, iż nie powinnaś iść na studia. Studia nie są obowiązkowe. Znajdź pracę, np. jako sekreterka, może poszukaj męża. To będzie dla Ciebie najlepsze rozwiązanie.

Żeby dostać się na dobre studia, nie można zdawać tylko podstawowej matury. Może jakieś studium pomaturalne z ratownictwa medycznego etc.

A dlaczego studium ? Przecież na ratownictwo wystarczy podstawa + egzamin sprawnościowy :P

no zastanawiam sie nad rozszerzona biologia bo dobrze mi idzie i lubie sie jej uczyc a co do wypowiedzi na temat ze powinnam znalezc meza to zalosne.

psychologia a i owszem ale musialabym sie przeniesc bodajze do gdanska na uniwersytet chociaz moze.Jak kazdy chce skonczyc kierunek ktory da mi mozliwosci...a nie zasilac szeregi bezrobotnych po filologii na ktora chcialam isc i zdalabym rozszerzony polski bez problemu ale sadze ze to kierunek bez wiekszych mozliwosci