Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisiiiiiiiiiiiiiii

Jak usunac czarna farbe z wlsow?

Polecane posty

Gość Sisiiiiiiiiiiiiiii

Gość Sisiiiiiiiiiiiiiii
a jakies domowe sposoby?

Gość jdnhjksfdfnvmdjkenfemkdfv
nie usuniesz, tym bardziej, jesli to farba, a nie szampon koloryzujący... przesrane

Gość Sisiiiiiiiiiiiiiii
pocieszajace :)

Nawet dekoloryzacja u fryzjera nie usunie calkiem koloru, trzeba kilkakrotnie umawiać się na zabieg w określonych odstępach. Wlosy po takim zabiegu wlasciwie nadaja sie do ścięcia. Domowych sposobow nie ma.

Gość Sisiiiiiiiiiiiiiii
a zeby chociaz treoche byly jasniejsze?

nie da rady, niestety, przykro nam

Gość Sisiiiiiiiiiiiiiii
Mi to dopier jest przykro...nie moge na siebie patrzec...czuje sie przez to aseksualna;/

no wiec zeby sie rozjasnialy no to polecam Ci kupic WAX do wlosow blond!! oraz szampon Seboradin albo jakis dobry szampon przeciwlupiezowy w aptece..no i myj..myj ...myj:)oczywiscie na to trzeba czasu! ja poszlam do fryzjera i zamiast zrobic mi braz to zrobil czarny..minelo pol roku a ja juz mam swoj blond..wiec zrob tak jak Ci mowie to powoli bedzie sie zmywac,z reszta zobaczysz na wode i piane:)

a cudownych domowych sposobow kochana nie ma bo nie istnialyby wtedy dekoloryzacje u fryzjera ale mam nadzieje ze troche to pomoze:)

Gość Sisiiiiiiiiiiiiiii
Ja mam ten sam problem! Mial byc braz a jets czarny;/

Gość ataraxia
ja tez tak mialam i potem na 2 lata przerzucilam sie na czarne. a jak mi sie znudzily to dekoloryzacja.wyszly rude.tez fajne;) a teraz mam juz swoje blond

Gość ataraxia
einzigartige dlaczego mowisz ze zejdzie jak nie zejdzie.farba czarna bardzo mocno chwyta i nie chce skubana sie zmyc. na pewnoe nie zmyje Ci sie od mycia wlosow;)

Kochana nie kombinuj bo tylko pogorszysz sprawe , ja tak kiedyś zrobiłam i musiałam ściąć włosy. Z własnego doświadczenia wiem, że na to trzeba czasu. Poczekaj samo się zmyje.

Mnie też kiedyś po farbowaniu wyszła czerń zamiast brązu, ale później kolor się sprał i było OK

ale troche wyplowieje i za dwa miechy będzie można pokryć je ciemnym brązem a nie będą czarne jak smoła

dlaczego tak mowie?bo we wrzesniu mialam czarne..w dobrym salonie fryzjerskim i dobra farba..a teraz mam moje blond,po prostu farba sie zmywa itd itp

cholera, Wy to macie szczęście jednak :) ja jak chce zafarbować na czarno, to wychodzą brązowe :o ale lipa

Gość ataraxia
einzigartige moze to byla jakas badziewna farba. mi jak chwycilo to gdyby nie dekoloryzacja to do dzis bym miala czarne;)

Gość ataraxia
wildlife,z tego co pamietam ja uzylam palette brazowej i wyszly mi czarne;)jak wegiel. i nie jestem jedyna,ktorej po tej farbie takie wyszly.w sumie moge polecic;)

hehe, ja kiedyś zrobiłam ciemny brąz SASZETKĄ KOLORYZUJĄCĄ, taką, co miała się po kilku myciach spłukać :D wyszedł czarny kolor, a nie zszedł przez 2 lata :O