Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

U bejbe, bejbe.. ije, ije, ijeeee!

Polecane posty

Gość ty wszytsko
zrobisz zeby zwrócić na siebie uwagę, pewnie ci przykro ze deska jest lepsza, fajniejsza od ciebie

Gość oto wyznanie bejbe lilly
* Pięsciłam się z chłopakami na 2-3 spotkaniu na działkach lub innych miejscach, a wszyscy starzy znajomi i rodzina mnie mają za wzór cnót wszelakich Rodzina to chyab myśli, że się ledwo co pocałowałam z kimś *Często się masturbuję, w sumie codziennie nawet kilka razy i to stro będąc naga, masuję sobie piersi, bo tam to wiadomo, że tak *Często fantazjuję, sugeruję chłopakowi, z którym kręcę, że chcę, żeby mnie przeleciał *JESTEM DZIEWICĄ, a chyba wszycy "nowsi"znajomi myślą, że jestem mega doświadczona *czasem kłamię, że zapłaciłam za coś więcej i mi wierzą *czasem kupuję w lumpie za grosze i też kłamię ze duzo dałam gdy się komuś podoba *znalazłam zurzytą prezerwatywę na klawiaturze u mojego brata, wyaprowałam z tamtąd i udałam, ze wogóle nie byłam u niego w pokoju *gdy jestem sama w domu latam naga i częto tańczę, przed lustrem też, słucham muzy na fulla miomo, że sąsiad nie lubi *Gdy jestem sama i dzwoni ktoś obcy do drzwi, nie otwieram nawet listonoszowi, nie chce mi się, jestem nieśmiała i często jestem zaniedbana w domowych pieleszach.Później nikomu z domowników nie mówię, że nie otworzyłam listonoszowi lub komuś od wodomierza(wiadomo w jakich dniach chodzą), bo się wstydziłam, sciemniem, że nie było mnie w domu Nieźle by to skomentowali, mam 21 lat *Zapominam się w tańcu i seksownie i prowokująco wywijam z kolesiami , ci, którzy mają mnie za wzór cnót nigdy by nie uwierzyli *kocham się w pewnym polskim aktorze itp itd

Gość no i bejbe się zacięła
trzeba było tych wyznań nie pisać

Gość pasuje do niej

Gość i tak bejbe lilly
zakończyła karierę na kafeterii. czekamy na nastepne wcielenie

Gość no to adios