Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

korala

szkola-komisja wychowawcza

Polecane posty

czy ktos wie na czym to polega? prosze o odpowiedz dla mnie to bardzo wazne Dotyczy to mojego syna Boli mnie to bardzo tym bardziej ze po interwencji w szkole udowodniono iz moj syn FAKTYCZNIE odpieral atak czyli sie BRONIL! mimo to napastnik jest bardziej poszkodowany i matka tego dziecka chce ukarac mojego syna

Gość dalmatynka rozowa
poszukaj moze w statucie szkoły cos tam powinno byc na ten temat a tak wogóle jezeli twoj syn zostal zaatakowany powinnas zgłosic to na policje jak najszybciej inaczej wychodza takie cyrki pozniej ze niewinny staje sie winny bo mama agresora bardziej obrotna :O

problem w tym ze to bylo w szkole w szatni -byla interwencja nauczycielki wiec myslalam ze napastnik zostanie ukarany przez swoja mame A tu jak sie okazuje mama wierzy synkowi (i nie dziwie sie-w koncu matka) ze on zostal zaatakowany! Dzis na rozmowie w szkole przy pedagog i wychowawczyni swiadkowie przytakneli wersje mojego syna ze NAPRAWDE SIE BRONIL!!!! mimo to jego mamusia w to nie wierzy i zawziela sie na mojego syna Nauczycielka twierdzi ze jest bezsilna poniewz decyzja nalezy do mamy poszkodowanego