Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra1813

Dla czego nigdy w życiu nie milam orgazmu????

Polecane posty

Gość theblackcat
Porozmawiaj z nim szczerze po prostu. Jak kocha to zrozumie i cos z tym zrobicie

a czy ma ktos dla mnie jakies rady? jestem chyba w gorszej sytuacji :(

Gość theblackcat
Hmmm trudno cos doradzic. Moze to przyjdzie z czasem... ale fakt, najłatwiej jest nauczyc sie samej, reka.

z czasem hmm nie wierze, nie jestem poczatkujaca w tych sprawach i mam stalego partnera od ponad 3 lat

Gość theblackcat
To moze idz do specjalisty, bo trudno doradzic cos w takim wypadku.

moze jestem oziebla nie wiem juz sama ale pogodzilam sie juz z tym a partnera nie mam zamiaru zmieniac

musicie nauczyc się osiągać orgazm bo to jest potrzebne w celu rozładowania napiecia seksualnego (chyba że ktoś nic nie czuje) W jaki sposób to robicie to jest indywidualna sprawa i zawsze można się dogadać z partnerem.Można np. doprowadzać nawzajem siebie "ręcznie" do orgazmu ,można rownież gdy partner skonczy samej dokończyc paluszkiem, można też masturbować się patrzac na pernera jak też się masturbuje itp.

ale problem w tym ze mi masturbacja nie sprawia przyjemnosci :/ wogole to wydaje mi sie ze mam malo wrazliwa lechtaczke... jest mi przyjemnie ale orgazmu nie mam

Gość Iubire
Neni, moze zafunduj sobie taki wibratorek, ktory masuje Cię w środku i jednocześnie ma taki "dzyndzelek" do masowania łechtaczki. Może spróbuj takich co masują jednocześnie odbyt. Są też kulki i inne gadżety. Tak powolutku i nic na siłę, nie oczekuj cudów, po prostu poeksperymentuj troszkę sama ze sobą. Nawet jak się nie uda, czego nie życzę, to zawsze czegoś się dowiesz o swoich reakcjach. Ja też nie przeżyłam orgazmu podczas pieszczot z mężczyzą ani podczas stosunku, sama- od dziecka-za to mam tak wyuczony i nie do podrobienia sposób na szczytowanie, że nie wiem czy coś da się zmienić. Ty możesz TO odkryć, tylko musisz szukać. Powodzenia

Gość sandra1813
To naprawde nic nie da ja tez jestem ze swojim 3lata i za kazdym razm myslalam z moze akurat teraz bede miala!!!! Spytalabym sie lekarza bo moze mi cos doradzi ale jakos mi tak glupio!!!!

Gość buhahaha
trzeba zastosowac wibrator z kolcami i gaszenie petów na czole

Gość Mmnnbbbaaa
Neni a próbowałaś kierować strumień wody z prysznica na łechtaczkę? Ja też nie miałam orgazmu podczas stosunku - nigdy. Gdyby nie prysznic i moje paluszki to pewnie do tej pory nie wiedziałabym co to orgazm..... Czasem zanim do niego dojde mija pół godz, ale warto! Próbuj!