Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ze złamanym sercem

Zawsze będziesz w moich myślach...

Polecane posty

i w sercu...chociaż już wiem, że to koniec

Gość paco rabanne
dziekuje ci

Gość daruj sobie
bo i tak nie bedzie Twoj.trzeba bylo szanowac jak go mialas.

do: daruj sobie. Masz rację. Ale to niewiele zmienia.

Gość paco rabanne
moge z toba sypiac dopoki ci nie przejdzie

Gość daruj sobie
docenia sie to co ma dopiero jak sie to straci.madry Polak po szkodzie. wiec sie teraz nie uzalaj bo to niczego nie zmieni.a tak z ciekawosci czystej pytam dlaczego juz go nie masz?

to trochę bardziej skomplikowane i długa historia...i też nie zupełnie tak, że mądry Polak po szkodzie

Gość kropucharopucha
a ja przytulam i rozumie i nie wiem czemu odrazu zakladacie,ze nie doceniala jak ja lubie jak tu ludzie z gory kogos podsumowuja

Gość daruj sobie
cierpisz to go kochasz.skoro go kochasz i tesknisz to pewnie on odszedł.skoro to on odszedł to pewnie cos zrobilas albo juz Cie nie kocha.itd...ble ble ble...tak zawsze jest. oni niby kochaja a potem i tak odchodza. wystarczy tylko ze zobacza cos pieknego co sie rusza i juz na to leca. faceci sa jak psy. zobacza suke i do niej leca, jak cmy do swiatla. i nie piszcie ze jestem jakas niedowartosciowana bo jestem i dlatego wlasnie pisze. bo mnie nie mozna kochac. mnie mozna jedynie pozadac i to jest takie przykre ze faceci zostawiaja swoje wartosciowe kobiety dla mnie nawet kiedy ja ich nie chce. pisz jak to jest u Ciebie bo bardzo ciekawska jestem.

tak to było kiedyś. Kiedyś odszedł do młodszej, może ładniejszej, nie mnie to oceniać. Cierpiałam bardzo...zajęło mi parę lat by wybaczyć.

Gość daruj sobie
a teraz jak jest?czemu odszedł?

Wybaczyłam i wiem, że jest miłością mojego życia. Tylko wtedy były jeszcze inne rzeczy byliśmy młodzi, on nie do końca odpowiedzialny. A teraz ja się wystarszyłam, że znów tak będzie

Gość daruj sobie
to chcesz z nim byc czy nie? jestes z nim czy nie? bo ja nie rozumiem. po co zalozylas topik? zeby sie wygadac. no to zrób to do jasnej cholery bo jak mam odpisac nic nie wiedzac? a tak moze bym Ci pomogla? ja tez tak mam. wiem ze to milosc mojego zycia ale nie moge z nim byc bo....no wlasnie bo sie boje:(

nie nie jestem i pewnie już nigdy nie będę. Choć w głębi serca bardzo bym chciała.

Gość daruj sobie
no zesz w morde pisz bo sie wkurzam jak nic nie wiem. mam Cie pytac o wszystko? lepiej sama opowiedz. czemu nie jestes?

bo się bałam. Spieprzyłam wszystko, do tego wmieszał się ktoś trzeci kto mi tylko działa na nerwy i na pewno nigdy rodziną dla mnie nie będzie. A teraz robię dobrą minę do złej gry i cierpię...

Gość daruj sobie
no, to juz troche wiem. a nie myslisz o tym zeby walczyc? jak to milosc Twojego zycia to walcz.

Ale on wzbudza we mnie tak różne uczucia, do tego tak silne, że czasem sam nie dawałam sobie z tym rady. Wiem, że może gdyby sie udało to byłoby normalnie...wiem, że on też mnie kochał.A teraz muszę znosić obojętność i nic nie mówić. Bo teraz lepiej chyba nie mówić już nic

A jak mam walczyć?

Gość daruj sobie
a cos w ogole zrobilas zeby bylo ok? rozmawialas z nim o tym co Cie boli i dlaczego jest tak jak jest?

Gość daruj sobie
moze i masz najgorzej ale wiesz jakie to ponizajace jest jak faceci leca na Ciebie bo jestes taka piekna i ku*** wcale nie patrza na wnetrze tylko na piekna mordke i to ze sex jest fajny? niby takie to przyjemne miec kazdego a jak juz sie zakochalam to mi jakas bladzia go zabrala je*ana

rozmawiałam, ale on chciał już, a ja za długo zwlekałam, ciężko mu było zrozumieć co myślę. Twierdził, że się ułoży. Kiedyś dużo mówił,a niewiele robił, więc ja może trochę jak niewierny Tomasz pewne rzeczy potrzebuje poczuć namacalnie.

Gość daruj sobie
no jak Cie nie potrafił zrozumiec i sluchac to moze trzeba innym sposobem. czyli jego. on jest obojetny to i Ty taka bądź. a potem moze sie ulozy.ale jak Cie nie rozumie teraz to watpliwe ze kiedys Cie zrozumie. faceci to pomylka boska bo inaczej tego nazwac nie mozna.

niewątpliwie należą do innego gatunku...ale pewnie jakiś w tym cel jest

Gość daruj sobie
cel jeden-pograzyc kobiety, doje*ać im, rozkochac a potem porzucić. kur** jak ja nienawidze facetow to sie w pale nie miesci. wybaczcie Panowie normalni ale Ci ktorych ja spotykam to bym wystrzelala a wczesniej przyrodzenie im bym obciela.

myślę, że oni wszyscy w naszym rozumieniu nie są do końca normalni. Tylko, że niektórych da się znieść, a innych nie. Nie martw się, myślę, że kiedyś trafisz na "normalnego". Byleby nie tak pechowo jak ja

Gość daruj sobie
hahahahaha ja nigdy nie trafie na normalnego bo sama nie jestem chyba normalna. nie martwie sie tym bo jesli mialabym miec kiedys ktorego z tych na ktorych do tej pory trafialam to wole zeby mnie szlag trafil niz mialabym byc z takim palantem. a jak sie zdecydujesz na opowiedzenie swojej historii od poczatku do konca to napisz a ja chetnie przeczytam.

ale to dłuuuga historia... Ok, namyślę się

Gość daruj sobie
spoko, mam czas:)