Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klemcia

obiadki Menu Smakosza

Polecane posty

Gość Klemcia

Dziewczyny, kupujecie te obiadki? Smakują waszym dzieciom?

Gość Musiak
Ja kupuję. Mój synek lubi lazanię i spaghetti. A z deserków makaron z jabłkiem i cynamonem

Gość eelllaa
moja córcia dopiero zaczyna próbowac menu smakosza - jak na razie smakuje jej lazania. wcześniej próbowałyśmy tych koktajli owocowo-jogurtowych z menu smakosza i je juz mamy opanowane :D baardzo jej smakuja.

Gość xsienżniczka
mój synek ma 14 miesięcy i fajnie, że w menu smakosza pojawiła się teraz jakaś rybka-łosoś w warzywach. też mu smakuje:)mam nadzieje, że będzie tak lubił wszystkie ryby:)

moja tez chetnie zjada lazanie :) i to chyba tyle bo innych udziwnien nie lubi :) woli zwykly makaron z sosem albo ten zlocisty rosolek z kluseczkami z bobovity :)

Gość germia
jemy i to bardzo chętnie - najbardziej smakuje nam schab z suszonymi śliwkami. Pycha!!!

Gość Nie złosliwa tylko realistka
A moja nie,nic oprócz Hipa,nie przeszkadza mi to jeżeli chodzi o cene ale o to ,że Hippa kupie tylko w markecie,u mnie w zadnym sklepie tego niema.

Gość ezia
Ja hippa nie kupuje, bo bardzo często ma sól w składzie. Za to Menu Smakosza regularnie: kurczaka z koperkiem, schabik i koktajle jogurtowe

Gość dziuńkaa
a mojemu dziecku ostatnio zasmakował łosoś w warzywach z menu smakosza. fajnie, że jakaś rybka się dała zamknąć w słoiczku ;p

Gość errka
Ja to się tak zmądrzyłam, że z koleżanką się skrzyknęłyśmy i kupujemy menu smakosza przez sklep internetowy - taniej to wychodzi niż w sklepiku (mieszkamy w małej miejscowości i supermarket daleko).

Moja córcia nie lubi tych obiadków :( Może dlatego, że cały czas jedła obiadki robione przeze mnie. Ale bardzo lubi deserki z serii Menu Smakosza - ulubiony to jabłko z makaronem i cynamonem, mus bananowo-kokosowy i banany, pomarańcze i ananas :)