Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Co jest dla Was Dziewczyny najważniejsze w wyglądzie faceta??

Polecane posty

Gość cavecam
milion pięćset wymagań macie a dla faceta ważne tylko byście nie miały nadwagi i buzia jakaś szpetna nie była....I kto tu ma roszczeniową postawę ???

najwazniejsze jest to zeby mial to cos..... mam swoj idał ale szczerze jeszcze zaden taki moj wysniony ideał nie mial tego czegos co by mnie przyciagało na dluzej.... natomiast ma to moj obecny.....ktory jest calkowitym przeciwienstwem mojego idealu :D ale coz zrobic:D

Gość taka_prawdaaa
nie może być otyły- TO PODSTAWA musi być zadbany-czyli czysty, niespocony (no chyba, że właśnie uprawia jogging ;) ), musi dbać o ubrania- czytaj czyste nie dziurawe, czyste obcięte paznokcie, czyste uszy itp tak HIGIENA jest najważniejsza a co mnie kręci w facecie jak już spełni te wymagania? ZAROST, TAKI CIEMNY, TRZYDNIOWY :) męska postura- czyli rozbudowane w miarę ramiona (nie żaden siłacz, tylko typowa męska budowa) plus zgrabny tyłeczek no i nie za wysoki- maks 175 cm

Gość Elena Lena
ja opisze mojego faceta bo zawsze takiego jak on szukalam:) piekne oczy (kolor niewazny bo ogolnie kocham jasne oczy a moj ma ciemne, ale ma taki fajny diabelski blysk w nich), duze silne dlonie (oczywiscie zadbane ale z umiarem tez), kuszace cialko, zadbana fryzure, powalajacy usmiech i sliczne biale zeby, oraz slodkie doleczki w policzkach, wysoki, nie lubie facetow zbyt owlosionych, zawsze wyperfumowany, czysty, ladnie ubrany, proporcjonalnie zbudowany, ladny maly nosek, lekko opalony (oliwkowy kolor skory):) Ah i gleboki glos;)

Gość taka_prawdaaa
dołeczlki w policzkach? o nie, to nie dla mnie :D

Gość Elena Lena
wiesz, ja tez mowilam zawsze ze to takie bardziej dla kobiety, bo ejst to slodkie, ale moj facet jest obcokrajowcem, poludniowcem, tymi doleczkami zjednal moje wszytskie kolezanki:) Nie samami doleczkami tylko w polaczeniu z usmiechem. na prawde to ejst przystojny facet wszedzie sie za nim ogladaja:) pamietam ja pierwsze moje wrazenie:) nogi mi sie ugiely jak sie usmiechnal.

Gość taka_prawdaaa
no ja rozumiem każda kobieta ma swój gust ja to wolę zarośniętego, z nieco wydatnym nosem, typowo męskim głosem taki wiesz silny twardziel (ale powtarzam żadnych muskulatur itp)

Gość Elena Lena
Moj chlopak wyglada bardzo mesko:) a to jak maly nosek czy doelczki to tylko slodkie dodatki, cialko ma bardzo emskie i zachowanie:) Typowy samiec.

Gość Elena Lena
Ciało ma emskie i jeszcze jeden słodki dodatek, penisiątko całe 3,5 cm we wzwodzie :) Puchnę z dumy :classic_cool:

Gość baltic seee
kobiety jeszcze bardziej patrza na wygląd niż faceci ! One skreślają za drobnostkę , która jej nie pasuje a chca byśmy ich 10 kilową nadwagę akceptowali...porażka

Ależ to Komiczne jest złośliwe :D Wstydź się! Niech Ci się nie wydaje, że wszyscy aspirują do takiej postawy jaką Ty usiłujesz prezentować (bo ostatecznie, to kto Cię tam wie, jaki jesteś, zgrywusie) :D Nie wszyscy mężczyźni, najwyżej 80%

dla mnie afrodyzjakiem nie mającym sobie równych, jest intelekt faceta i wewnętrzne dobro, reszta jest wynikowa tych 2 najważniejszych

wygląd? żeby nie był odrażający i gruby :P:D:D a poza tym najważniejsze, żeby mnie przegadał :D:D:D

Gość lewatywka mala
a dla mnie liczy sie najbardziej rozmiar peniska :P musi byc duzy i przede wszystkim szeroki!!! moja pani ginekolog powiedziala mi ze mam duzo pochwe, tzn gleboka... i z tego teraz potrzebuje kogos z big cockiem ;) :P pozniej liczy sie to czy jest zaradny itd itd i inne pierdoly...

Gość Quattamina
:)Żeby nie był flejtuchem (kładł duży nacisk na częste mycie pitola, tłustych włosów, syfu pod paznokciami, mył dokładnie stopy) :)posiadał muskulaturę :)był dużym facetem a nie pizdrykiem ( wielka jędrna dupeczka, średni penisek) :)Ubierał się ekstrawagancko :)Super przystojny

Gość a dla mnie wysoki
tak koło 190 będzie idealnie... długie, proste włosy. Oczytany, inteligentny, reszta się dopasuje.

Vivirra jak również Nefry dam sobie obciąć to co najcenniejsze :classic_cool: że przegadam was obie i to na raz :D oczywiście nie na dowolny temat ale taki, który mieści się pomiędzy polityką, historią i naturą człowieka :classic_cool:

frk : po raz kolejny sam się prosisz o stanie sie obiektem polowania :D:D:D

Przyznaję, że nie przegadam w tym dziale :D ale tak zręcznie zmienię temat że nawet Twoje Koty przyznają mi rację ;)

Moje koty ostatnio sa znowu obrazone i nie maja nic do gadania :classic_cool: Hmmm jeszcze parę tematow by sie znalazło np broń krótka:P I na nic zmiana tematu, bo ja tez potrafię:D:D:D Prowokator:P

Gość Diancia 23
tak ogólnie to twarz przede wszystkim musi mi się podobać...

frk - ja nie wiem, czy je przegadam ale one mnie na pewno nie... po prostu jesli zaczynam polemike na jakis temat, to mam go tak ułozonego w głowie, że jestem nie do zagięcia... :D