Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa jestem

Które tabletki maja największa skuteczność, juz raz wpadłam..

Polecane posty

Gość pechowa jestem

mam 5 miesięczna córeczke i nie chciałabym znowu (na razie) zostac matką. Co polecacie?

Gość guziczkowadama
a bralas prawidlowo tabletki???? bo to dziwne wsumie ciaza i tabletki anty.

Nic :D wszystkie tabletki są tak samo skuteczne, tylko każda z nas ma inny organizm,dlatego tak ważne są badania itp. Na każdą z nas działają rożne tabletki inaczej. Może akurat bylaś w tym 1%.....bo tabsy nie dają 100% pewności. Ja biore Cilest 1,5 roku i jest git.al to u nie, słyszałam że ktoś po nich wpadł. Także sa niektóre kobitki które albo nie przestrzegają zasad i wpadają albo po prostu mają pecha......bo wpaść na tabsach to jak wygrac w totka

Gość pechowa jestem...
wpadłam po tabletce "po", czyli po escapelle, zażyłam prawidłowo, 20 godz po stosunku

Gość Marcia87
to już zmienia postać rzeczy, bo jak normalne anty mają 99% tak te brane po (postinor i te sprawy) maja juz tylko 70% osobiście polecam microgynon 21 biore 2 lata i luzik:)poza tym są tanie (ok.9zł)

no właśnie! escapelle zapobiega implantacji zarodka, ale jeśli już zdąży się wszczepić to [stety lub nie] pomaga zarodkowi w rozwoju. najlepiej postinor brać w takich wypadkach.

Gość pechowa jestem...
lekarz mi przepisał recepte na escapelle, bo ajk stwierdził: mniejsza daka hormonów, skutecznosc taka sama..

Gość pechowa jestem...
producent escapelle twierdzi że: "Skuteczność Escapelle oblicza się na ponad 99% po zażyciu w pierwszej dobie po niezabezpieczonym stosunku." - Skoro taka wzmianka istnieje, to istnieje też możliwość, że im później łykniesz Escapelle tym mniejsza jej skuteczność.

Gość pechowa jestem...
parę lat temu brałam marvelon, ale nie wiem czy on nadal istnieje, zresztą chyba miał duzo hormonów...

Gość uuuupppppi

Gość a ja biore cerazette
bo mi jakos normalne dwu - skladnikowe tabletki nie podchodza i teraz juz czuje sie lepiej i nie mam suchosci w pochwie a co najwazniejsze nie zmniejszyla mi sie ochota na seks :)

Gość podnosze123456