Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti...

czy do was sie codziennie faceci

Polecane posty

Gość ti...

odzywaja? np rozmawialiscie wczoraj a dzisiaj przerwa i znowu jutro lub pojutrze sie odezwie macie tez tak czy ja niepotrzebnie sie zadreczam?

Gość aaagiiii1243
my codziennie dzwonimy i dajemy sobie sygnalki. oczywiscie baaardzo zadko mamy wolne od siebie a jestesmy 6 lat razem:)

Jak ja chodzilam jeszcze z mym menem to od momentu poznania sie spedzalismy ze soba cale dnie. I raczej nie przypominam sobie dnia bysmy nie mieli zesoba kontaktu. Jak sie nie widzielismy to dzwonil. Teraz mieszkamy razem to sila rzeczy gadamy ze soba ( i nie tylko:)))

Gość minutka...
no dokladnie:) ja tez codzien widze sie z moim menikiem..... zas z innymi to tylko w sprawach sluzbowych gadam...takto to nie wolno mi......:/ ale i tak nie nazekam mam milosc mojego zycia i jest git:)

Gość ti...
czyli codziennie sie kontaktujecie? ten moj jest w takim razie dziwny? tzn my chyba jeszcze nie jestesmy razem ale ja sama nie wiem on zwraca sie do mnie jak do swojej dziewczyny i wogole narazie na odleglosc i jeszcze nie codziennie rozmawiamy dzisiaj np wogole nie odezwal sie troche mnie to meczy

Gość ti...
jeju po co on mi tyle mowi ze chce byc ze mna a dzisiaj sie np nie odezwal wczoraj rozmawialismy ze dwie godziny ale dzisiaj mogl chociaz smsa napisac:(

Gość aaagiiii1243
jak nie jestescie razem to o co kaman??? to moze daj mu sygnala ot tak sobie. poprostu. jak oddzwoni lub cos to ok.

Gość minutka...
hmmm.... no dziwna sprawa:) moj facet chce mnie widziec codziennie gadac ze mna ciagle byc ze mna ciagle...../troche to meczace ale i tak jest slodki:)/

W sumie to wszystko nie jest regula czy trzeba sie spotykac codziennie czy co jakis czas. Jak ja poznalam mego facecika to po prostu od poczatku cos wybuchlo miedzy nami ze musielismy sie spotykac. Nie bylo to umowione miedzy nami. Po prostu pragnelismy tego i tyle. Moze on nie ma az takiej potrzeby codziennego kontaktu co nie musi oznaczac ze cie nie kocha. Pogadaj moze z nim o tym.

Gość ti...
aggiii ale jak nazwiesz to ze od pol roku jestesmy w stalym kontakcie on mi wyznal ze sie zakochal i chce byc ze mna? ja juz nie wiem czy my jestesmy para czy nie:O

Gość ti...
nie widujemy sie teraz bo dosc daleko mieszkamy ale wkocnu mamy sie spotkac za kilka dni

Gość minutka...
no widzisz! to tylko kwestia zapracowania pewnie i odleglosci:) [ choc telefonu powinien nauczyc sie uzywac.................. ]

Codziennie rozmawiamy kilka razy i piszemy smsy - kilka w ciągu dnia, na pewno \"na dzieńdobry\" i \"na dobranoc\":) ale może dlatego, że ze względu na odległość nie widujemy się za często, jesteśmy ze sobą prawie 4 lata

Gość minutka...
no miom zdaniem ten es na dziendobry i dobranoc to w zwiazku podstawa.....

Gość tylko nie przesadzajcie
z czestoliwowscia dajcie mu odpoczac i zatesknic tak zeby on czasami sam dzwonil proponowal spootkania bo inaczej sie znudzi znam z autopsji zadreczylam soba 2

Gość minutka...
to oczywiste tylko jest ten maly haczyk..... ZEBO ON NIE ZAPOMNIAL..... poza tym ja nie mowie o siedzeniu mu na glowie i pisaniu co 10 sek esa tylko rano by pokazac ze o tobie mysli i wieczorem ze zasypia z mysla o tobie! mi tyle wystarczy:)