Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna-zawiedziona30

Bilans zycia z chamem...wole kobiety

Polecane posty

Zanim go poznalam mieszkalam z przyjaciolka,nie zadne tam lesbijskie ekscesy,lecz zwyla przyjazn bylo cudownie,wesolo,rozumialysmy sie,mialysmy mnostwo tematow.Na dzien dzisiejszy jest ON,wokol niego swiat sie kreci,ON decyduje kiedy wolno mi sie odezwac,lub wrzasnie K...,zamknij sie ogladam(tv),ON decyduje kiedy wolno mi go dotknac(przytulic nigdy,zawsze wrzeszczy szatanskim rykiem zebym sie od..pdolila,bo go zardapalam pazurem,ktorych nie mam)Dotyk ogranicza sie tylko do tego zeby szybko odbyc ze mna bolesny dla mnie stosunek od tylu ,na stojaco,(wyobrazam sobie wtedy ze jestem jak spluwaczka wystawiona w poczekalni) jak PAN ma ochote...Boze,pisze to i placze,gdy robie bilans to wyglada jak zywcem wyciagniete z jakies meliny,tymczasem z zewnatrz to wyglada diametralnie inaczej,piekny dom,samochod,tzw.sukces...Tesknie za przyjaciolka,tesknie za czlowiekiem z ktorym moglabym porozmawiac,nikt ze mna nie chce utrzymywac kontaktow,bo ON swoim chamstwem wszystkich zraza do siebie,jednoczesnie nie pozwala mi na zadne wyjscia(zawsze tlumaczy to tym ze z dzieckiem musze siedziec a nie wloczyc sie jak k...,bo ciagoty do k..stwa masz i wiem ze sie puscisz)...wlasciwie kafeteria to dla mnie jedyny kontakt ze swiatem,bo juz skontrolowal ze tu zagrozenia nie ma ,zadnych facetow,oraz czatu on line wiec moge tu sobie posiedziec i poczuc odrobine swobody.Chcialabym zeby umarl... Probowalam odejsc,bylo gorzej,czatowal na mnie,wyzywal publicznie,poddalam sie.

wiesz co..jak bym był Twoim chociażby przyjacielem..to bym tak gnojowi morde sprał,żeby sie nakrył nogami, a potem przywiazal go do zdezraka mojego Audi i go troche pociagal po leśnych drogach. Nienawidze typów co moga mieć kobiete a traktuja ja jak suke , nienawidze !!!

Gość Gdansk38
Odpowiem bo mam ochote porozmawiac,ale strasznie tego duzo?

Gość Kobieto otrząśnij się odejdż

Gość Gdansk38
Ale ona wcale tego nie chce!

jak to nie ma tu żadnych facetów? Ze czterech się tu pałęta ;) swoją drogą, współczuję Ci męża 🖐️

Gość ja nie Bąk ale
Widziały gały co brały :D .

Gość ja nie Bąk ale
wujek1986ua --> ciebie to chyba strasznie w odbyt dymają, że tak się tu na forum wyżywasz :O .

Gość tylko w dni parzyste
31 stycznia :p

fakt jest już 31, ale posiadam jeszcze mentalność z 30 stycznia, więc... więc jajco :P Ja Yeti, i ciul z tym :classic_cool:

Pytanie stare jak stosunki mędzyludzkie: tego jego chamstwa, nie było wcześniej widać?

Gość thjkld
do frk-09, nie zawsze je wiadc ,s atakie oosby ktore nad tym dobrze panuja... moj tez udawal nawte na samym poczatku ze uwielbia czytac ksiazki i nauczyl sie kilku zdanek na pamiec a teraz od 6 lat zadnej nie przeczytal , studia porzucil , wszytkie kobiety to kurwy a faceci to chuje, " jebac spoleczentsow" najchetniej by siedzial za kratkami " bo nie trzeba dupy dawac jakiemus szefowi "ot, kultura ... ehhh na tematy bardziej osobiste nie bede sie wypowiadac ale top gnoj jakich malo

Udawał, że czyta... Podejrzewam, ze sama nie czytasz za wiele, bo w kilka chwil stwierdziłabyś, ze zmyśla. Oczytanie widać i słychać. Powiem tak: jeśli ktoś daje się oszukiwać, będzie oszukiwany współczuję Ci jednak krytycyzm i uwaga zazwyczaj pomagają podjąć właściwą decyzję, wcześniej. Powinnaś zrobić wszystko aby się uwolnić. Trzymaj się :)

a ja wolę mężczyzn... ale jakbym już musiała znowu z kimś mieszkać...to nie wiem, czy nie wolałabym z kobietą.

Gość thjkld
ehh to sie mylisz, bo skiazek pzreczytalam i czytam sporo

Gość fvsfvsf
nie rozumiem takich problemów jak można zadawać się z kimś kogo się nie lubi i z wzajemnością odejdź i tyle a jak się go boisz, to już sprawa dla odpowiednich organów

Gość fvsfvsf
"wiesz co..jak bym był Twoim chociażby przyjacielem..to bym tak gnojowi morde sprał,żeby sie nakrył nogami, a potem przywiazal go do zdezraka mojego Audi i go troche pociagal po leśnych drogach. Nienawidze typów co moga mieć kobiete a traktuja ja jak suke , nienawidze !!!" a ja bym to sama zrobiła swojemu, gdyby spróbował mnie tak traktować a nie liczyła jeszcze na kogoś innego no ale takim jak ja nie trafiają się tacy bo czują że nie ma sensu... a ty, autorko, sama się podkładasz chyba żal ci tego domu i samochodu... :S

"Bilans zycia z chamem...wole kobiety" To jedyny wniosek na jaki cię stać, autorko tematu?

thjkld to temat tutaj poboczny ale jeśli nie czyta nauczył się paru zdań na pamięć (jak mówisz) to nie ma takiej możliwość, aby tego nie dało się zauważyć pytanie, co czytacie: aż tak odmienna tematyka? Po prostu najprawdopodobniej od początku było między wami nienormalnie, bo jeśli coś czytam i moja kobieta ma pokrewne zainteresowania (a zazwyczj ma) to rozmawiamy o tym. Widocznie Wy nie...

do wujwk1986ua,juz mu kiedys morde obili i to solidnie,nawet nie wiesz jaka mialam satysfakcje,ale na dlugo nie podzialalo.Piszac ze probowalam odejsc mialam na mysli ze odeszlam,wynajelam sobie mieszkanie(domek),przez 2 miesiace myslalam ze bedzie spokoj,ograniczal sie do obelzywych smsow,na ktore nie odpowiadalam,pieklo zaczelo sie gdy postanowilam wyjsc z domu,wczesniej nie mialam pojecia ze mnie obserwowal,w klubie podchodzil do moich nowych zanjomych wrzeszczal ze mnie moga wydymac za 20 euro,bo ja jestem k...,podbiegal z piesciami do kazdego kto sie do mnie zblizyl,grzebal w smietniku przed domem szukajac dowodow zdrady,ludzie przerazeni taka patologia omijali mnie,wtedy zmienil taktyke,obiecywal,lasil sie,byl mily pomocny,a ja sama,bez nikogo wokolo(nie mieszkam w Polsce),poddalam sie.Juz wiem ze nie wygram poki gangrene szlag nie trafi,codziennie sie modle zeby zdechl,ale wiem ze jestem juz tak zajechana psychicznie ze sie nie nadaje do normalnego zwiazku.Latwo sie komus mowi,ocenia gdy ma partnera,ludzi wokolo,i nie byl nigdy w takiej sytuacji,niemniej z odbieglam od tematu,jestem juz pewna ze gdybym mogla drugi raz wybierac nigdy nie zwiazalabym sie z facetem

Gość hdgsfsds
ale kim on jest dla ciebie? to tylko twoje chlopak? co za problem odejść od niego, nie rozumiem. chyba ci tak dobrze jak jest... :o

Gość dziewczyno...
Jeżeli mieszkasz za granicą to przeprowadz sie do innego miasta , nawet do innego kraju, granice są teraz otwarte, a ze znalezieniem pracy raczej nie bedziesz mniala problemu... no chyba ze chcesz być tak traktowana dalej, bo on sie nie zmieni, ale o tym chyba wiesz...

Gość powiedz jego zonie
moze wroc do Polski? to jest twoj maz czy tylko partner?

Gość dziewczyno...
Acha.. nie mów o nim per " partner" tylko raczej " mój pan" . Myślę ze on ciebie utrzymuje i dlatego nie możesz odejsc ba wcale tego nie chcesz... Tak kochana kupił Cię na własnosc...

do dziewczyno,mylisz sie to ja go utrzymuje,on ma zawsze takie koszta ze jest chronicznie pusty,choc wiecej zarabia niz ja,to ja wplacilam oszczednosci na zakup domu,dlatego ze wiem ze sie nie uwolnie,ze bede sie szarpac przez 20 lat i nic,tak jak do tej pory,wiec dzialam,pomimo wszystko zainwestowalam w dom zeby choc dziecko cos z tego mialo. On mnie nie zostawi bo bezemnie nie istnieje i jest mu zle .Powrot do Polski i co dalej?zdychac w nedzy?po to wyjechalam zeby nie wegetowac,ja nie mam problemow finansowych i nie mam ochoty spowrotem sie ich nabawic.Napisalam o nim gdyz robiac bilans zycia porownalam czas kiedy mieszkalam z przyjaciolka,bylo mi naprawde dobrze,och szkoda ze nie moge cofnac czasu