Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka..............

Maximum bust - powiększanie piersi.

Polecane posty

czy niewystosowane ten krem na powiekszanie piersi> jakie sa wasze opinie ? czy on rzeczywiście działa? o ile rozmiarów powiekszył on wasze piersi?

proszę o wypowiedzi jestem załamana rozmiarem moich piersi :(

Gość patissson
Nie ma kremu na powiększenie biustu!!!!!!!!!!!!To nie włosy czy paznokcie. Jak byłby takowy to wszystkie panie miałyby cycki że ho ho!!!!!!!!Nie wierz w bajki!!!!!!!!!!

ale coś napewno jest w tym kremie ...

BUST CAPS albo ,,BUST CAPS,, to są te tabletki moze ktoraś probowała pomoglo coś? o to strona tych tabletek http://www.cecpoland.pl/

Gość załamka .........
prosze o wasze wypowiedzi :((

Gość hehe ale obciach
no i dobieraj stroje które nadadzą objętości czyli poprzeczne pasy, falbanki, kieszonki na piersiach, marszczenia itp mały biust wygląda lepiej w dekolcie w kształt kwadratu czy trapazu niż tym typowym: okrągłym czy w tzw "serek"

Gość a co dają pompki
????

Polecam stronę www.wiekszepiersi.phorum.pl Podobno naturalnymi metodami można trochę piersi ujędrnić i podnieść, co powoduje jakby trochę ich powiększenie. A ta strona o stanikach od best-bra jest super! Jak poczytasz, to może sie okazać, że wcale nie masz małego biustu, tylko nie umiesz z nim postępować:-)

Gość piccolo
a próbowała któraś z was Bust booster?

Hejka:) Używam kremu Maximum Bust od sześciu dni i jestem z niego bardzo zadowolona mój biust jest jędrny,zaokroglił się a co najwarzniesze powieksza się!! staniki które do tej pory nosiłam zrobiły się za małe!! polecam

używam serum modelującego firmy Bielenda i muszę przyznać,że efekt jest bardzo zadowalający. Używam go ponad tydzień, skóra jest pięknie wygładzona a biust odniesiony i wypełniony, polecam :)

Gość tamarka2323
czy ten krem nie koliduje z tabletkami antykoncepcyjnymi???

Gość katarina 25
kremy i tabletki nic nie dzialaja!!!nawet maximum bust :-(

Gość MaLe>Duze
Witam wszystkie zainteresowane panie co mają mały biuścik, bo tylko takie tu zaglądają.Mam 29 lat i bardzo male piersi, mozna je z łatwością zmieścić do swojej ręki. Dziweczyny nie jestem zwolenniczka testowania rozmaitych pierdół itd. ten krem zamówilam z ciekawości bo była promocja z 50zl kilku na 28zl, jest roznica, nie?A juz kiedys miala wyprobowac cos dla moich malenstw, by byly atrakcyjniejsze. Pomyslalam sobie a co tam, jak nie podziala to przeciez milionow nie starace. Mam go tydzien. Tak tydzien...a moje male staly sie wieksze, sterczace, pelne i twarde. A to zaledwie tydzien jak go smaruje. nakladam go rano i wieczor, tak jak zalecaja.Ma ladny swierzy zapach i szybko sie wchlania, poza tym sama po sobie czuje ze moje sudki sa lekko obolale a piersi obrzmiale, jakby je rozsadzic mialo, wiec cos na nie dziala?! Wiec warto sprobowac, tego kremu, a nie panikowac czy jeciec pod skalpel! dziweczyny poczujcie sie wkoncu kobiece..ale wiecie ze biust to nie wszystko;)

Gość katarina 25
glaszczka masz racje dobry stanik to podstawa

Tabletki na powiększenie biustu - http://vk.cc/22mqfs Biorę Breastfast już od 4 miesięcy i mogę potwierdzić, że jest to rewolucyjny produkt. Na początku czułam transformacje w moich piersiach, tak jakby coś działo się wewnątrz. To już 4 miesiące kiedy używam Breastfast i moje piersi są bardziej krągłe i kształtne.

Gość gość
Niedawno urodziłam piękną córeczkę, ma na imię Ela. Kocham ją bardzo mocno ale jeszcze jakiś czas temu sprawiała, że nie mogłam na siebie patrzeć. Po roku karmienia piersią, mój biust zaczął wyglądać coraz gorzej. Kiedy straciłam na wadze (przytyłam podczas ciąży), piersi zupełnie zniknęły. Nie czułam się dobrze ze sobą, brak pewności siebie odbił się na moim małżeństwie. Ale wtedy moja przyjaciółka poleciła mi ten niesamowity krem - BigBust. Byłam naprawdę zszokowana rezultatami. Biust powiększył mi się z B do C w jedyne 2 miesiące! Dzięki BigBust odzyskałam pewność siebie i uratowałam małżeństwo!

Gość sstorage
Ja jestem za ujędrnianiem. Polecam tutaj kurację do biustu 5w1 z Mama Care Efektima. Rewelacja.

Gość Olalola225
Dziewczyny Bigger Bust ! Jest super, też nie wierzyłam w działanie tabletek a miałam okropny problem z rozmiarem biustu, używam od miesiąca i już widać efekt. Polecam naprawdę !