Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagala

Twój idealny telewizor?

Polecane posty

Gość dagala

Jakie funkcje, jaki wygląd powinien mieć twój idealny telewizor?

Gość z nudow moge odpowiedziec
ze... moj idealny TV powinien byc plaski jak, cienki (gora 10 cm) wielki na pol sciany... lekki, z mozliwoscia powieszenia na scianie... ladnie wygladajacy, elegancki... oddajacy piekne kolory i dzialajacy bez pilota np na glos D:

Gość Wisła to jest to
w pięknej, drewnianej skrzyneczce, w fornirze orzechowym i mosiężnymi okuciami- wszystko produkcji Warszawskich Zakładów Telewizyjnych- rok 1959.

Gość romo
Ciekawa opcja z tym telewizorem działającym na głos. Są już takie? Dla mnie ważne jest wykonanie i dizajn oraz jakość obrazu.

Gość rahim
zgadzam sie wyglad obraz sa wazne ale bardzo wazny jest tez dobry kontrast i podswietlenie LED co by telewizor mniej zarl pradu.moja ciotka samsunga z takim specyficznym podswietleniem i kontrast jest zajeb... do tego fajnie sie gra na czyms takim jak ma funkje gier

Gość ja mam sony
bravia i na tą chwilę on musi byc moim idealnym:)

ależ Myrevin - nie neguję bynajmniej Twojej wypowiedzi a wręcz przeciwnie - całkowicie się z nią utożsamiam :)

Gość rahim
no tak ale jak myslicie ktore z tych telewizorow sa najlepsze samsung sony lg panasonic philips? bo jak dla mnie to samsungi sa niezle.u mnie w rodzince maja i kolory ma super do tego dosyc fajnie wyglada

Gość Henryk z Kotłowni powraca
z tych , hmm nie ma czegoś takiego który ejst najlepszy-przecież jest mnóstwo modeli , jeli chodzi o LCD , PHILIPS jezli z wyzszej pólki zawsze zgarnija nagrode EISA w kategorii najlepszy TV high-end, oprócz tego Soniak (miał do niedawana jako jedyny 5 lat seriwsu gratis - taka promocja )na pewno telewizory SHARPa - sa prekursorem LCD- Toshiba ma ich czesci , samsungi sa bardzo srednie - tylwe

Gość rahim
samsungi średnie czy ja wiem.Jak popatrzysz na te z seri f9 albo f8 to sa wypasione.Przykładowo te z f9 mają chyba największy kontrast 500tys:1 do tego kilka fajnych funkcji jak clear panel przez co czern jest glebsza.fajne jest tez ze ekran jest czesto skanowany przez co nie ma lagów chociaż nie wiem jak to sie nazywa profesjonalnie. No i tryb gier też dużo robi bo jak siadasz przy xboxie to nie musisz zajmowac sie ustawieniami telewizora bo ustawia sie wszystko samo wiem bo kilka razy mialem okazje to przetestowac niestety nie u siebie :(

Gość Henryk z Kotłowni powraca
toshiba ma matryce SHARP , tak sharpy sa dobre :-)