Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atomowka1987

o 1 tabletke połknieta za dużo....

Polecane posty

po co dwa naraz opakowania,jak nie zapomniałaś żadnej to jest zbędnę!!! Przecież mowimy Ci że jak sę weźmie dwie w jeden dzien to nic się nie dzieje...... a nawet jak zapomniałaś to było na początku opakowania więc tez bez sensu brac kolejne opakowanie.pisałam że tak się robi jak zapomni sie z końca opakowania pigułki :o

dobra już sie zakręciłam :/ niewiem co z ta ostatnia tabl z opakowania juz szlag ja trafił niema jej to trudno. to jest ostatnia dobrze że nie 1. Czyli 7dni normalnie dobra i 8 nowe opak.to o dzien mi sie to przesunie.no dobra dziaa

Pio prostu zrób przerwe normalnie bo ja nie widzę tu powodu żeby kombinować,tak czy siak.

ok dzieki za pomoc i tak rodza sie jakieś głupie myśli w mojej głowie bo 1 raz taka sytuacja;/ niewiem wkońcy czy ta ostatnia zgubiłam czy wziełam ja za ta ktora myślałam że zapomnialam wziąść.Trudno już w niedziele wezme ostatnia i bd czekała na okres. dzięki:(

na drugi raz spr dokladnie czy polykasz dana tabletke w danym dniu. 2 tabletki wziete nic nie spowoduja. mozesz sie poczuc sennie, slabo, wkoncu podwoilas dawke.zrob normalna 7 dniowa przerwe, 20 tabsow tak samo zabezpiecza

dzia Agusia wielkie widocznie ja myslałam że 20 tabl bez tej ostatniej coś zmieni i że nalezy skrócić przerwe o ten właśnie 1dzien. ale po 7dniach oi tak mi sie ten dzień zmieni o 1wcześniej więc dobra dziekuje:*