koookooo11 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania g Napisano Styczeń 31, 2008 bóle głowy non stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joellla82 Napisano Styczeń 31, 2008 ból głowy połączony z drętwieniem jednej części ciała, torbiele i włókniaki w piersi, wyjałowienie organizmu (ciągłe grzybice) i zero libido. Od 1,5 roku nie biorę i wszystko przeszło- jak ręką odjął:) Tylko dwa włókniaki zostały, ale one same nie znikną:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megulitta 0 Napisano Styczeń 31, 2008 z powodu włókniaków piersi, które musiałam usunąć...najpierw był jeden został wycięty i po pół roku w tym samym miejscu pojawił się na nowo, onkolog zabronił mi brać tabsy bo powiedział,że te włókniaki to ich przyczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewka tratata Napisano Styczeń 31, 2008 bole glowy,spadek libido,brak checi na cokolwiek,tycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniiia Napisano Styczeń 31, 2008 ciągłe mdłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pmddtka Napisano Styczeń 31, 2008 no hej ja sie wlasnie zastanawiam czy nie zrobic przerwy Mam jakies dziwne dusznosci jestem alergikiem ale lekarz mnie przebadal spirometria jest ok dodatkowo ma jakies napady kaszlu a w ulotce pisze ze jak sa takie objawy to zeby skonsultowac to z gin ale moj lekarz jakos sie za bardzo tym nie przejal A boje sie ze jeszcze dostane jakiejs zakrzepicy ale dziwne jest to ze tab iore od 3 lat i wszystko bylo ok az do lata kiedy zapomnialam jednej tab i zgodnie z zaleceniami nie zrobilam 7 dniowej przerwy tylko jedno po drugim opakowaniu no nie wiem sama nie wiem musze dzis wieczorem powaznie pogadac z chlopem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pewna_Panienka 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Mi dziś moją ginka powiedziała, że jeśli w ciągu pierwszego roku nie dostałam zakrzepicy to nie ma możliwości, żebym dostała ją później. Miałam podwyższone d-dimery i stąd moja rozmowa z nią o tym. Także o zakrzepicę się nie martw. A skąd wiesz, że torbliel od tabletek? Bo ja też miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dexterka 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Pewna_Panienko - powiedz mi prosze jakie badania robiłaś w kieruku zakrzepicy? Mój ginekolog do którego chodziłam nie kwapił się do ich zlecenia a nie mam zamiaru czekać z załozonymi rękami i mam zamiar zrobić je na własną rękę tylko nie wiem od czego zacząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach