Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ana909

czy mozna miec normalna miesiaczke w ciazy

Polecane posty

Gość ana909

mam przeczucie ze jestem w ciazy chociaz test byl negatywny ale bardzo czesto mam mdlosci, zrywa mnie na wymioty i to pierwsza miesiaczka po stosunku. Czy jest taka mozliwosc ze jestem w ciazy??? czy pierwsza miesiaczka cos znaczy????

Gość mamamamama
Na tej stronie jest ponobnych tematów conajmniej 3. Poczytaj proszę sobie, bo ciągle odpowiadać na te same pytania, to już się nie chce ;/

Gość onarrr
Nie ma mozliwosci. Glabico.

Gość Panienka_Pewna
Oczywiście, że jest. Moja mama miała okres do 3 miesiaca ciąży. Mojej koleżanki ciotka do 7 ;/ Okres jeszcze o niczym nie świadczy. Ale może nie jest tak źle :) Mdłości nie pojawiają się w 1 miesiącu.

w ciąży można mieć plamenia i krwawienia w terminie miesiączki, ale to nie jest miesiączka ! miesiączka to złuszczanie sie błony wyściełającej macicę w przypadku gdy jajeczko sie nie zagnieździło, nie mylcie pojęć.

Gość Do Panienka_pewna
oczywiste to jest to, iż jesteś stuknię**! "Miesiączka o niczym nie świadczy","moja ciotka miała okres do 7 mc" ;o idź dziecinko poczytaj podręcznik do biologii, a nie denerwuj tu ludzi.. a do autorki: takich tematów była tu masa..! ;]] W CZASIE CIĄŻY MOGĄ WYSTĄPIĆ KRWAWIENIA, PLAMIENIA, NIE MIESIĄCZKA! Ludzie no litości, po co bierzesz sie za seks?