Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek1974

Żona zdradzała mnie z Albanczykiem

Polecane posty

Gość darek1974

Moja żona wyjechała trzy lata temu do Anglii do pracy. Bylismy wtedy małżeństwem od 8 lat i mielismy dwoje dzieci. Na początku wszystko było dobrze, często dzwoniła, pisała sms-y ale gdzies po pół roku to się zmieniło. Zacząłem cos podejrzewać i zapytałem ja wprost czy mas kogoś. Przyznała się, że jest z jednym Albańczykiem i że juz do Polski nie wróci. Zapytałem co z nami, co z dziećmi, cały czas o nia pytają. Powiedziała, że je kocha, że do mnie tez nic nie ma ale zakochała się, jest szczęsliwa i tu jest jej przyszlość. Mimo to nie poddałem się i walczyłem o nią. Byłem gotów jej wybaczyć ta zdradę ale wszystko na nic. Dzisiaj czuje wstyd bo strasznie sie poniżałem żeby ja odzyskać. To było naprawde żałosne. Potem za dwa miesiące zadzwoniła do mnie, że z nami juz absolutnie koniec i że ona jest w ciązy z tym kolesiem. Mimo to znowu tam pojechałem iznowu chciałem jej wybaczyć i prosiłem żeby wróciła. Nie interesowało ja to. Wróciłem więc do kraju oczywiście cały podłamany, od pewnego czasu zacząłem tez popijać. Na szczęscie gdzieś po 3,4 miesiącach wziąłem się w garsć i zaczałem znowu w miare normalnie zyć. Od znajomej dowiediałem się, że ten jej albański kochas ja pobił i poroniła. Mimo to dalej jest z tym draniem i niestety co najsmutniejsze pracuje jako prostytutka za jego pełna wiedza i zgodą. Mimo wszystko szkoda mi jej chociaz juz jej nie kocham i do naszego małżeństwa nie ma juz powrotu. Formalnie nadal jestesmy zonaci ale mam zamiar wnieść do sądu pozew o rozwód tym bardziej że jestem teraz z kobieta i bardzo ja kocham, dzieci zreszta tez ja pokochały a o mame juz nie pytają. Zresztą ona juz prawie dwa lata ich nie widziała i ma ograniczone prawa rodzicielskie. Nie chce tutaj moralizowac ale naprawdę dziewczyny szanujcie waszych mężów i chłopaków w Polsce, którzy w większości bardzo was kochają i nie zachwycajcie się tak egzotyką bo naprawdę nie warto.

Gość ewa martynika
Powinieneś jej wybaczyć. Każdy popełnia w zyciu jakieś błędy ale to przeciez twoja żona, matka twoich dzieci i ona teraz pewnie bardzo tego żałuje. Powinieneś dac jej druga szansę.

Gość grazyna z birmingham
Ach te przystojniaki z Kosowa :p

Gość llllaaaaaaa
on juz dal jej szanse i to nie jedna...sama ma to na wlasne zyczenie..ona o nim nie myslala gdy byl w kraju z dziecmi i cierpial przez nia, a on ma prawo do bycia szczesliwym... ulozyl facet sobie zycie i niech sie tego trzyma!

Gość darek1974
Napiszę wam dziewczyny tylko jedno. Nigdy ale to przenigdy nie puszczajcie waszych chłopaków czy męzów za granicę. Po tym co przeżyłem i co się nasłuchałem moge stwierdzić, że związki na odległośc nie maja szans na przetrwanie. wiem, że gdybym sie nie zgodził na jej wyjazd to dzisiaj nadal bylibysmy razem.

Gość llllaaaaaaa
do autora: ja sama bylam jakis czas za granica i napatrzylam sie na to co robia i faceci i dziewczyny...oczom nie wierzylam...mnie osobiscie "egzotyczni faceci" nie pociagalii nie w glowie byly mi flirty..w koncu tam pojechalam po to by pracowac a nie sie dup....no ale niestety nie bylo tam wiele kobiet myslacych tak jak ja...i co wiecej najgorsze byly wlasnie męzatki:/

Gość ewa martynika
Która z was jest bez winy niech pierwsza rzuci w nia kamieniem.

Gość ewa martynika
Wiem że ona źle zrobiła ale teraz na pewno bardzo żałuje. Życie dało jej w kośc i na pewno chciałaby wrócić do rodziny tylko się boi. Nie osądzaj tak łatwo innych nie znając ich sytuacji.

Gość yyyyyyyy45
Ale ona zostawiła mężą i dwójke dzieci . Ja bym jej nie dała szansy . autorze dobrze zrobiłeś.

"Która z was jest bez winy niech pierwsza rzuci w nia kamieniem." i w ten sposob laska została ukamienowana.... dobrze sie czujesz Ewo namawiajac innych do zbrodni?

Gość ewa martynika
Przeczytałam dokładnie ale nadal uważam że autor nie powinien jej skreslać.

Gość kosowo zawsze serbskie
Amaleta ty tez pewnie zostawiłabyś męża i dzieci dla jakiegos albańskiego alfonsa.

Gość llllaaaaaaa
ewa...odwroc sytuacje..masz faceta ktory zostawia ciebie i dwojke dzieci wyjezdza za granice i ma tam kobiete dziecko itp..a ciebie ,Twoja milosc i wasze dzieci ma głęboko w nosie..i co teraz ..polecisz i dasz mu jeszcze 100 szans? Z takim podejsciem szczescia w zyciu nie zaznasz..i chyba nie wiesz co to godnosc...

Sama napisałas makówko że Albańcy sa boscy. zona Darka myslała tak samo a co ja tam jakis głupi mąz i dzieci. Ważne że jej albański kochas dobrze dupe wyzłocił.

Amaleta ma faceta podróżnika, co troche jej doskwiera... nie wiadomo jak by sie odniosla do takiego rodzinego Albańczyka... moze by sie jej spodobał? ;)

Amaleta może i przystojni ale pamiętaj, że dla 95% tych przystojnych chłoptasi kobieta to gorzej niz ścierwo :o Większośc róznych alfonsów i damskich bokserów w UK to własnie tacy przystojniacy z Kosowa. Trzeba być kompletna idiotka żeby zwiżać się z takim albańskim neandertalem.

Gość ładni
?????????? obleśni. błeeeeee.brudasy

jedno co Amam dobrze mowi to to, że taki typ własnie jest ideałem męskiej urody - tacy są wlasnie najprzystojniejsi :D:D

Amaleta no to ja życzę szczęscia w związkach z nimi :D Tylko nie płaczcie potem i nie proście o druga szansę. Ja ostrzegałem :classic_cool:

Masz rację komiczne kobitki na takich własnie lecą ale gdybym się dowiedział, że moja dziewczyna była kiedyś z takim albańskim brudasem to na pewno bym ja rzucił nawet gdybym był bardzo zakochany.

ja moge nie lubic tych brudasów, ale typ urody mają idealny... po prostu za takimi facetami kobiety lataja jak szalone

e tam pomarancza - szalejesz szalejesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz :P co prawda ładnijesi od nich są jeszcze Hiszpanie i Włosi, ale to juz drobiazg :P

A sa gdzies w Europie wielbicielki Polaków? :p Ja stawiam na Ukrainę, Białoruś, Rosję. Byłem tam, widziałem i byłem mile zaskoczony :D

Komiczne tylko, ze przeciętny Włoch czy Hiszpan to kurdupel około 170 zm wzrostu do tego maminsynek mieszkający z rodzicami (Włochy)