Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek1974

Żona zdradzała mnie z Albanczykiem

Polecane posty

"komiczne - 3 lata mieszkalam we Wloszech, liczba facetow = 0" bo maja odstręczajaca osobowosc...

Oj fakt... maminsynki ktore zgrywaja macho ale pozal sie boze nie potrafia zalatwic najdrobniejszej sprawy, po 5 sek od poznania sie klekaja i sie oswiadczaja :D trzeba byc idiotka zeby sie na takiego nabrac ale jak widac u autora to sie zdazylo, powinien dziekowac Bogu za to ze go uwolnij od tej kobiety

najprzystojniejszi są czarnoocy bruneci o dosc ciemnej karnacji.... niestety, przykro mi :P

Ano pali :D ale co zrobic... :P Nie nie wybieram sie ale moze rodzice przyjada do mnie, chociaz tez malo prawdopodobne. Wersja no 1 - jedziemy do tesciow Komiczne - nie mow ze typ drwala nie pociaga kobiet :D ja takich najbardziej lubie :P

moze niektorym spodoba sie taki lumberjack, ale to mniejszosc.... zapewniam... :P

komiczne - nieee no co Ty, moj drwal jest idealem (no moglby tulko lubic prasowac :P= ale wiesz co zrobie jak moj drwal zobaczy jakas zgrabna sosenke i przestane mu sie podobac :P ? Przeciez zawsze mozna sie rozgladac ehmmm profilaktycznie :P Ama_leta - no niestety... zreszka nawet nie wiem czy na poczatku kwietnia bede w HKach :(

"KOmiczne, a co Ty kura jesteś żeby znosic cos??" kura moze nie, ale kogutek owszem :P

chodzą słuchy, że jestem łysiejącym onanistą koło 50 i mieszkam z matką... ale to chyba juz lepsze niz bycie kobietą :P:P

hmmm.. ciągle ta sama spiewka :P skoro tam mowisz, musisz byc piekną szczupłą laską, ktora wygląda na max 35 lat :D:D