Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Niektore dziewczyny z portali randkowych mnie rozbrajaja

Polecane posty

--> Zygzack Nadajesz się do psychiatry ze swoimi poglądami. I ile ty masz lat 16 ? Zawsze się znajdzie kogoś lub ktoś z jakąs wadą, która nam się nie podoba. Każdy powinien to rozumieć że się może komuś nie podobać. Ale TY też ( to nazwa której nie wymienią bo moga to przeczytac również normalni ludzie). I oczywiście wątpię byś to zrozumiał

Gość s.o.s
No zygzak, czekamy na foto!

dlaczego wyrzywacie sie na nim wyrazil swoj poglad to wy jestescie nietoleracyjne wyzywajac facetow od debili i glupkow bo otwarcie mowia ze nie trawia tlusciochow :o

--> Jacek1982 A one tylko otwarcie powiedziały że ni lubią debili. Więcej tolerancji :o

zeby nie bylo, ze mam cos do grubszych dziewczyn, to pokaze wam fotki pewnej dziewczyny. Nie jest szczupla, nie jest nawet przecietna, jest troche przy kosci, ale podoba mi sie. Ma cos w sobie ciekawego, na pewno twarz. No i z taka na pewno bym sie umowil :) http://www.voila.pl/zkxdg/

Gość s.o.s
Zygzak sie zmył, zaraz wklei kolejne rewelacje, zeby podbudować swoje ego.

Gość s.o.s
A nie mowiłam !:D:D

Gość Ciotka Matylda w papilotach
pomijając to że nie można się z nikogo śmiać, każdy wygląda tak jak wygląda, to przyznajcie szczerze że ta 2 naprawdę zalatuje na faceta, a ta 3 no cóż...ja bym takiego zdjęcia nie umieściła w internecie.

Gość s.o.s
A jakie ma zamieścic, przeciez ona tak wyglada. Kazdy szuka milosci , nie wazne czy gruby czy chudy.

przede wszystkim to powinna opis zmienic, bo jak ktos na poczatku pisze takie rzeczy "dlaczego faceci nie lubia grubszych dziewczyn?", to juz jest dla mnie skreslony. druga sprawa - mozna byc grubym a zadbanym. niech sie fajnie uczesze, umaluje i ubierze. wtedy niech zrobi zdjecie. i niech pokaze na tej fotce jakas radosc. wtedy moze ktos sie odezwie. bo tak to watpie zeby jakis facet jej odpisal. no a tak naprawde to niech schudnie. ja bym od tego zaczal. mam kolezanke, ktora schudla 30 kg i ma teraz powodzenie u facetow, a jak wazyla 95 to zaden sie nie zainteresowal. poszla po rozum do glowy i jest szczesliwa.

Gość s.o.s
Nie tak dawno widziałam parę, dziewczyna patologicznie otyła, a chłopak szczupły. Ciągle sie przytulali i całowali. Też sobie pomyślałam , przyznaje ze wstydem , ,,co on w niej widzi?,,. Ale cos w niej zobaczył najwidoczniej . Masz Zygzak prawo do wypowiadania wlasnych opinii, ale nie mów , ze każdy facet to to czy tamto. Jak widac rózne są upodobania.

Gość podobaja mi sie te
dziewczyny ;) Sama jestem kobieta i nie uwazam by to byly paszczury ;) A opisy (zwlaszcza tych dwoch pierwszych dziewczyn) sugeruja, ze sa to bardzo ciekawe osoby :)