Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Niektore dziewczyny z portali randkowych mnie rozbrajaja

Polecane posty

Gość cos powiem
ta druga,to facet;)

jakim trzeba byc przegrancem zeby taka morde pokazywac publicznie a tucznik nr 3 mnie rozbroił ;]

Gość wyglad to nie wszystko

wyobraź sobie że są faceci, którzy lubią: nieopalone zwykłe dziewczyny, szalone i dowcipne oraz grubaski chudość, opalenizna i pazurki nie gwarantują posiadania fajnego faceta - raczej pustaka co zwraca uwagę na wygląd :)

No chwila, a czy ja mowie, ze lubie jakies puste lale? Nie. Ale takich zdjec to ja bym nie pokazywal publicznie. widze na tej stronce duzo ladnych, zadbanych dziewczyn, ktore nie sa jakimis pieknosciami.

Nie rozumiem z czym macie problem. Nie podoba się nie oglądam.. lecę dalej.. To nie jest dobra metoda na dowartościowanie się. :o

chociaz tak sie zastanawiam taka grubaska moze pelnic role ochroniarza jak ktos sie rzuci ona pierwsza dostanie wpierdol ;]

chcialem napisac, ktore nie sa jakimis super pieknosciami, ale przynajmniej ladnie sie ubieraja i przyjmuja ciekawsze pozy na zdjeciach :)

Gość s.o.s
wrzuć swoje foto , to sie posmiejemy równiez z ciebie

swoją drogą jak to jest mieć tyle zacięcia żeby cierpliwie szukać takich zdjęć w celu założenia topiku? i w jakim celu właściwie?

Pierwsza jest przeciętna, druga dla żartu założyła okropną czapeczkę, a trzecia po prostu ma nadwagę. Nie rozumiem, po co je krytykować...

a takie teksty mnie rozwalaja: "czy wiekszosc facetow boi sie puszystych kobiet..???Tak!!!!!!!!Nie wiem dlaczego....???Czy nie ma juz normalnych facetow na tym swiecie...???" Chcialbym zeby w koncu kazda otyla kobieta zrozumiala, ze to nie z nami facetami jej problem, tylko z nimi. Grubasy nikomu sie nie podobaja, a jesli juz to jakims zwichrowanym kolesiom. Zaden normalny za otylymi sie nie oglada. I zamiast zmienic cos w sobie, wziac sie za odchudzanie, to one narzekaja. Masakra. Ja nie lubie chudych kobiet, moze miec nawet nieco cialka, no ale nie moze byc grubasem!

canberra > myslisz, ze ja je celowo szukalem :) przegladalem ten portal i sie natknalem przez przypadek.

Gość i napisala ze lubi sport hehe

powinny sie wstydzic a najbardziej ta 3 przeciez wiadomo ze jest sama bo jest gruba, czy grubasy tego nie widza ze sa grubi i najwyzsza pora schudnac? aha. nie obzerac sie w czwartek paczkami bo skonczycie jak delikfentka nr 3 ;]

Gość s.o.s
delikfentka:D:D

Gość i napisala ze lubi sport hehe
p.s. gdyby zrzuciła z 100 kg, no... 70-80 kg byłaby bardzo ładną dziewczyną ma fajny nos i włosy

:D wiesz myślę ze żaden za otyła sie nie ogląda nie dlatego ze jest gruba i brzydka tylko dlatego że jest smutna i zaniedbana bo nie chce jej sie starać mimo wszystko widziałam klika dziewczyn mocno przy kości w życiu - tak "dopracowanych" ze sam byś się obejrzał :D po prostu promieniowały urokiem

Gość dejot
ale trzecia ściemnia, że lubi seks :D ...chyba z własną ręką... :D

ja bym sie za zadna gruba nie obejrzal moze ubrane dobrze sie jakos prezentują ale w domu nie chodza umalowane tylko przewaznie w dresach i wtedy bym zwymiotowal jakbym to zobaczyl taki facet musi miec nierowno pod deklem lub jest masochistą

No i o co tyle krzyku, nie każdy wygląda jak z wybiegu i nie każdy szczyci się dobrym gustem, od tego są takie portale żeby znaleźć drugą połówkę, często podobną... A przeróżne piękności nie muszą zakładać takich kont, żeby spotkać faceta. Nieco tolerancji... :O

Gość tamari nie myśl lepiej
;)