Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia mała

Co to może być ??

Polecane posty

Gość Kinia mała

Pół roku temu poznałam chłopaka. Niedawno pierwszy raz kochaliśmy sie i hmmmm no właśnie kiedy wyszedł ze mnie poczułam no powiedzmy niezbyt przyjemny zapach , taki specyficzny trudno to określić, nie wiem czy to jego sperma miała ten zapach ... Od tego czasu czyli jakiś tydzień mam upławy o takim samym fatalnym zapachu, jestem załamana.Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam, jestem zdrowa, regularnie chodze do ginekologa, ostanio byłam w grudniu, wszystko ok łącznie z cytologią. Czy on mógł mnie czymś zarazić ?? Od tego czasu nie pozwalam mu sie dotknąć, pyta co sie dzieje, a naprawde nie jest jakimś typem lowelasa wyrywającego co sie da. Co zrobić ???

Gość isc do ginekologa
moze masz jakis stan zapalny. I na pewno porozmawiaj z nim bo jak dalej bedziesz go zbywac to pomysli ze ci krzywde zrobil a przeciez to byla wasza wspolna decyzja o kroku dalej nie.... ?

Gość Kinia mała
No ale ja to mam ewidentnie od niego, czy mam z nim o tym porozmawiać ?? Zapytać go o to ??? Bo przecież to on chyba ma jakiś stan zapalny i powinien to leczyć. Ja pójde do lekarza i pewnie coś mi przepisze a on ??

Gość Ciotka Matylda w papilotach
jak na moje oko to on cie zarazil jakims grzybkiem

Gość Kinia mała
Nie napisałam, że nigdy wcześniej nie widziałam spermy. Potrafie odróżnić sperme od upławów, tym bardziej , że to już tydzień po fakcie. No nie bede zaglądać facetowi w gacie ale taki zapach uważam miała jego wydzielina, teraz ten sam nieprzyjemny zapach ma moja wydzielina.

Gość Ciotka Matylda w papilotach
no pisze ci ze to moze byc jakies zapalenie o podlozu grzybicznym! idz do lekarza powiedz ze masz chlopaka i wtedy lekarz przepisuje oby dwum partnerom leki.

dokladnie.... czyms zarazil cie i teraz lepiej idz do lekarza a jemu tez to powiedz..... a Ty.. cos tantum rosa nie pomoze