Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawne wspomienie

CZY NAPISAC PSEUDOKOLEZANCE NA NASZEJ KLASIE O TYM ZE MNIE KIEDYS SKRZYWDZILA??

Polecane posty

Gość dawne wspomienie

Nie zdalam do nastepnej klasy, wyladowalam wiec pietro nizej. Nie zostalam zaakceptowana w tej klasie. Dziewczyna ta nie byla mila wobec mnie, smiala sie ze mnie, z mojej noszej odziezy z lumpeksu. Mam do niej okropny zal, bo jak wszyscy sie ze mnie smiali ( razem ,chorem ) ja plakalam...chcialam sie schowac pod ziemie ze wstydu. chce tej dziewczynie napisac, ze ja to pamietam, jak mnie skrzywdzila itd. Co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość napisz koniecznie
niech wie

Gość ja bym jej nic nie napisala
i nie dodalabym jej do listy przyjaciol :)

Gość dawne wspomnienie
mialam depresje przez te sytuacje, nie zasluzylam na takie traktowanie, rodzice zawsze mnie uczyli prawdy, dobra, a nie dobiajania jeszcze komus gwozdzi do plecow.

Gość dawne wspomnienie
tzn ja nie mam tam konta swojego tylko zmyslonego ,bo narazie nie mam zdjec zeby tam dodac. Napisze jej z tego udawanego konta, ale sie oczywiscie podpisze.

Dzieci i mlodziez bywa okrutna, mysle ze nie warto chowac urazy, jak jest nadal taka podla, to dasz jej satysfakcje tylko, bo pokazesz ze nadal Cie to boli. Ja bym sobie odpuscila, takie moje zdanie.

Gość dawne wspomnienie
jestem gotowa na przyjecie slow od niej, ona zawsze miala olewajacy stosunek do zycia. Ale chce zeby miala swiadomosc co zrobila!

Gość odrzuć zaproszenie
ja bym tez napisała o krzywdzie jaka mi wyrządziła,a na koniec bym napisała,że zło zawsze wraca do tego co je komus wyrządził

Gość dawne wspomnienie
ma dziecko /wpadka), konczy teraz zaoczne, ma tego meza, jest szczesliwa widac po zdjeciach z naszej klasy. zburze jej tem ideALNY obraz .

Gość
myślisz, że osoba, któa potrafi tak wyśmiać przejmie się teraz że Cię skrzywdziła?

Gość dawne wspomnienie
chce zeby miala kogos na sumieniu ze sie tak wyraze. Ja nie wiem skad ludzie moga miec tyle jadu, nikomu nic zlego nie zrobilam.

Gość sdder e
jestes strasznie naiwna i myslis jak 10cio latka :O

Gość
myślisz że ze mnie się dzieci nie śmiały w podstawówce? dzieci tak mają, na pewno ty też się kiedyś z kogoś śmiałaś i czy ta osoba ma mieć do końca życia uraz psychiczny z powodu wyśmianego sweterka z lumpeksu? Keep smile, nie takie problemy są na świecie :)

Gość dawne wspomnienie
to nie byl dzieciak:/ ona byla prowodyrem, ci ,co mnie lubili ,zaczeli odnosic sie do mnie po chamsku jak ona. ja udawalam ,ze to olewam a w glebi duszy cierpilaam. ona zrobila z mojego liceum pieklo i tyle.

Gość mam podobna sytuacje
znalazlam goscia , ktory nas kiedys okradl. Nie napiszę o tym, ani do niego, bo jeszcze, skoro cham, napisze cokolwiek na n-k przeciw mnie. Jednak sledze bacznie jego znajomych. Jesli znajde wspolnych, to ich bede ostrzegac. Nie radze zaczynac,tylko stres, a raczej nic nie osiagniesz , lepiej ignoruj z pogardą.

Gość sdder e
i myslisz, ze to ja obchodzi??? :O

Gość dawne wspomnienie
moze w jakis sposob da nauczke.

Gość sdder e
w jaki???

Gość sdder e
dziewczyno, jestes zakompleksiona, jakaś taka ciężka, marudna, użalająca się nad osbą... I ty się dziwisz, że mialaś w LO przejebane???

Gość dawne wspomnienie

No dobra napisz ale nie gdzieś żeby ktoś to mógł przyczytać ale tylko dla nie j...nie pisałabym :bardzo mnie skrzywdziłaś nawet nie wiesz jak przez ciebie cierpiałam...bo jeśli to jest taka osoba to ona nic sobie z tego nie zrobi...najlepiej taką wyśmiać żeby poczuła jak to jest kiedy ktoś cię tak traktuje i może zrozumie ze robiła źle i że to na prawde boli

my w pdstawowoce tez zawsze nasmiewalisy sie z takiej jednej dziewczyny. i szczerze mowiac gdyby teraz o mnie napisala, ze ja to bolalo itd to bym ja po prostu wysmiala. dzieci bywaja okrutne jesli widza kogos slabszego i na dodatek maja za oba grupe :P

Wiesz...nie popieram takich wyjść-wzajemna agresja itp.- ale niestety czasami się nie da inaczej...nie przejmie się jeśli napiszesz jej że skrzywdziła cię bo jak znam życie to raczej nie nawróciła się ...jedynie odpisze ci coś nieprzyjemnego ...jeśli już musisz pisać to nie rób od razu na starcie z siebie ofiary,uwierz ...w nowym otoczeniu najlepiej pokazać że się nie dasz obrażać na samym starcie...

no widzisz sevi...najwidoczniej również należysz do ludzi którzy lubią śmiać się z innych a sami niewiele sobą reprezentują...

daruj sobie ataki personalne bo mnie nie znasz. a jesli chodzi o dzieci mlodziez to zazwyczaj tak jest, ze ktos, kto jest inny (w Twoim przypadku nie zdal z klasy do klasy, ma gorsze ciuchy) nie jest akceptowany.

to nie sa ataki personalne :) ja jedynie stwierdzam fakt że dzieciaki czują się lepsze i poniżają inne dzieci -no i nastolatkowie- z głupich względów takich jak ciuchy ;/ co to w ogóle za powód ;/ ?

A ty z czystym sumieniem piszesz że poniżałaś innych jakby to było całkiem naturalną koleją rzeczy...najpierw poniżamy inne dzieci potem rosną nam piersi a potem dostajemy okres a potem poniżamy inne dziewczynki bo nie stać je na buty Nike a potem wychodzimy ze szkoły i idziemy do zawodówki...to nie jest naturalna kolej rzeczy...jeszcze mniejsza jak to jest tylko podstawówka...ale jak to się przeciąga na gimnazjum liceum to wiesz jak to się odbija na psychice takich dzieci nastolatków a potem ludzi?Depresja,niska samoocena,nieśmiałość,strach przed wypowiadaniem się w towarzystwie,samotność...wiesz może właśnie śmiejąc się z Zosi kasi czy basi że nie stać na taką świetną bluzeczkę jaką ty miałaś zniszczyłaś im przyszłe życie...a ty mówisz o tym jakby to było nic.

Gość pffffffffffffffff
Ciii masz absolutna racje, sama sie z nikogo nie wysmiewalam a tacy ludzie sa dla mnei plytcy, dowartosciowuja swoja osobe kosztem innej. Zenada i wstyd!!