Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po matmie jestem

Co można robić po matmie jak się jeszcze człowiek zna na komputerach?

Polecane posty

Gość po matmie jestem

Nie wiem, gdzie mógłbym pracować. Skończyłem studia matematyczne i znam się trochę na komputerach. Co waszym zdaniem mógłbym robić?

Gość po matmie jestem
Podnoszę

Gość Doradce
jak masz znajomości to możesz wszystko a jak nie masz to możesz kijem gruchy obijać 🖐️

Gość po matmie jestem
Do matmy wyobraźnia nie jest przecież tak bardzo potrzebna - to nie mam. Jestem umysłem ścisłym. :-) Gdybym miał wyobraźnię to poszedłbym na jakąś ASP albo kierunek techniczny :-)

Gość wszystko mozesz robic
bardzo dobry kierunek... Na uczelniach moglbys pracowac. Wiem, ze na mojej przyjeliby Cie z otwartymi rekami ;) Matematyk/Informatyk - super sprawa. W wielu firmach poszukuja... A Ty sie zastanawiasz? :D

Gość po matmie jestem
Zasadniczo jestem matematykiem, jeśli chodzi o informatykę to po prostu lata spędzone przed komputerem ;-), ale uczyć nie chcę. Wiem, że nie nadaję się do tego, dlatego nawet nie próbowałem robić uprawnień nauczycielskich.

Gość po matmie jestem
No to taką "inną" to pewnie mam, w końcu na studiach byłem najlepszy :-)

Poszukaj pracy w banku, biorą wszystkich, a po matmie (miałeś statystyki, analizę) łatwiej dostaniesz awans. No i 2000 zł miesięcznie piechotą nie chodzi :D

Gość po matmie jestem
Niestety, na staż w banku jestem już za stary. Przewód doktorski mógłbym zrobić, ale po co skoro uczyć nie chcę, a już teraz mając mgr nie jest mi łatwo znaleźć pracę.

Gość po matmie jestem
Podnoszę.

Gość po matmie jestem
Coś związanego z tymi dwiema dziedzinami. Nie wiem konkretnie co chcę robić, wiem za to czego nie chcę: nie chcę być sprzedawcą w jakimś hipermarkecie, budować dróg (ojciec mnie do tego ostatnio namawiał :-O ), dużo podróżować, mieć dużo kontaktu z ludźmi. Jeśli miałbym scharakteryzować swoją wymarzoną pracę to widzę ją tak: praca po 8h dziennie (niedziele wolne, soboty od czasu do czasu też), gdzieś w jakimś kąciku, żebym nie musiał mieć kontaktów z ludźmi, w jednym miejscu (bez wyjazdów). Płaca nie musi być wysoka. Zdecydowanie wystarczy mi 1000zł netto.

ja sobie mysle, ze z tymi wymaganiami zwlaszca z tak malymi zarobkami nie powinienes nie miec probemu, wejdz na strony z praca w necie, kup wyborcza i zrob przesiew i to ze masz studia matematyczne jest malo istotne bo pracodawcy i tak na to nie patrza wazne ze je masz, i zloz oferty tam gdzie ci sie podoba moja kumpela po chemii pracuje w hotline w erze.

Gość po matmie jestem
Tylko jest taki problem, że w tej wspomnianej Wyborczej są oferty pracy głównie z większych miast, a ja mieszkam w małym mieście i nie zamierzam się przeprowadzać.