Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M0onisia

wierszyk, pomóżcie

Polecane posty

Gość M0onisia

mam do napisania z j. polskiego wiersz, pt. żywot licealisty. I kompletnie nie mam weny, nienawidzę pisać wierszy, wolałabym zamiast tego napisać ze 3 rozprawki itp., jak nie więcej:/ Może macie jakieś pomysły? wierszyk ma być wesoły, trochę już mam, ale każdy pomysł się przyda. Będę wdzięczna, jak napiszecie np. 2 linijki, więcej nie trzeba, a ja coś przerobię, rozwinę itp.;) o czym w ogóle mogę napisać?... nie mam talentu:/

Gość cziki cziki
Codzien rano trzeba wstac Matmy, fizy strasznie bac Polski jakos do przezycia Poki nie dorwie Historzyca Dzwonek dzwieczy jak zbawienie Konczy sie nasze meczenie

Gość cziki cziki
W sklepiku szkolnym bulke kupuje- czasu nie marnuje Przerwa krotka- jak minutka

Gość cziki cziki
Jedna mysl mnie przy zyciu trzyma Ze jak skonczy sie ta wstretna zima Troche sobie powagaruje I swoja obecnoscia powietrza szkolnego nie struje

Gość cziki cziki
To jets wierszyk pierwsza klasa, a nie jakas nieskladna masa Piatke dostane bankowo- juz sie czuje wyjatowo

Gość M0onisia
cziki cziki: ja jestem w 1 liceum i staram się wymyślić coś bardziej ambitnego, nie obraź się:)

Gość cziki cziki
jestem madra glowa dziewczyna ze mnie tez morowa lubie wszystkich w naszej klasie a najbardziej Pania Kasie Pani Kasia to wuefistka Swietna z Niej tez jest szachistkaZeby w szkole bylo tylko wych.fizyczne to by bylo fantastcznie

Gość cziki cziki niezla poetka/
poeta z ciebie , ja wole matme z tego moge pomoc jak cos

Gość jak jestes taka
ambitna, to wymysl cos sama!!

Gość cziki cziki
Chcialam pomoc:( Ale skoro moje pomysly sa nie do zaakceptowania, to rezygnuje z niesienie pomocy hiiii.Napisz na forum jak juz cos wymyslsiz:)

Gość cziki cziki
heheh dzieki za komplementy, juz myslalam ze moje rymoklecenie bylo denne ;/

Gość M0onisia
przepraszam, nie chciałam Cię urazić, ale mam bardzo wymagającą nauczycielkę:/ na razie mam tyle: szósta rano - budzik dzwoni! już do szkoły trzeba gonić. Bez śniadania, niewyspana, tak wygląda dzień mój z rana. również niezbyt górnych lotów:/ mam jeszcze kawałek: Wciąż kartkówki i sprawdziany, każdy z nas jak opętany, myśli tylko jak bez szwanku, ...(ha, nie mam rymu...) nie dam rady:/ nie cierpię pisać wierszyków...

Gość cziki cziki
Nie no spoko, jesli masz wymagajaca nauczycielke - to rozumiem ,ze infantylne slownictwo nie przejdzie.Najsmieszniejsze jest to ,ze ja za pol roku tez bede nauczycielka i jesli zadalabym kiedy taki temat uczniom, to tylko po to by dobrze sie przy tym bawili i pozniej bylo duzo smiechu, gdy beda swoje wypociny odczytywac na forum. Wierszyk, w ktorym jest pelno "madrych" wciskanych na sile wyrazow staje sie malo zabawny, wymuszony i mija sie z celem pisanie czegos takiego.Moje skromne zdanie na ten temat jest takie.

Gość cziki cziki
Chcialabym awansowac na dyrektora - wtedy inaczej wygladalaby moja szkola; Szkola powinna ucznia zbytnio nie stresowac, do nauki motywowac; Wiecej empatii nauczyciele, wtedy bedize nam weselej Zjemy rano to sniadanie, poczujemy sie wspaniale moze cos takiego:)

Gość M0onisia
haha najlepiej wcale nie zadawaj wierszów do pisania, większość osób nie ma do tego talentu;P a pomogłabyś wymyślić coś na temat, hmm, np. że na przerwach kolejki do sklepiku. wybacz, że tak zamęczam;)

Gość cziki cziki
Hehe ja bede uczyla jezyka rosyjskiego, jak dobrze pojdzie, wiec odpada - chyba, ze zrobie podyplomowke z polonistyki, to przemysle:P W sklepiku kolejki po colei bulki, W szeregu ustawiaja sie sznurki. Uczniow w sklepiku cala masa, W kolejce stoi cala moja klasa, Kazdy bulke kupuje, Strachu przed matma jescze nie czuje.

Gość cziki cziki
Wierszyk o szkole nie moze byc powazny, jak Ta Twoja Pani ma cos w glowie, to na pewno to zrozumie:) Te moje rymy ani nie sa obrazliwe, ani chamskie, wiec mysle, ze niektore nadaja sie do wykorzystania. Jak jescze potrzebujesz jakichs, to cos sie wymysli, ale zaznaczam,ze w tym stylu co wyzej, bo do osob powaznych nie naleze:P

Gość buhahaa
Ale sie usmialam Cziki Cziki - masz Ty fantazje heheeh Do autorki: Wez zwal wierszyki Cziki Cziki bo widze matolek jestes i Twoje 4 zdaniowe wypociny sa zalosne, a w tych Cziki Cziki jest duzo prawdy o zyciu mlodziezy szkolnej i kazdy usmiechnie sie jak to przeczyta:)

Gość Karola 76
He He te wierszyki sa bardzo zabawne. Cziki masz 5

Gość M0onisia
cziki dziękuję jeszcze raz, ten o sklepiku boski:) ta, najlepiej obrażać kogoś od matołów, ale pewnie samym się jest nie lepszym, albo i gorszym, bez sensu...

Gość cziki cziki
Prosze bardzo Autorko:) Nie martw sie - Twoje tez super byly rymy hheeheheh

Gość cziki cziki
sorki mialo byc tak - Twoje rymy tez byly super :)

Codzień rano trzeba wstawać choć normalni ludzie śpią I do szkoły pędzić śmiało dostać to co \'pałką\' zwą

Gość parodia katrine

Gość parodia katrine
kurw a jak ci nie idzie katrine ukladanie wierszow to sie nie wychylaj bo dziewczyna faktycznie plke dostanie

parodia katrine, Katrinne, jeśli już:P A żeby wypowiadać tak agresywne komentarze przydałoby się samemu coś napisać, albo przynajmniej mieć pojęcie o czym się mówi

Gość parodia katrine
dla mnie jestes katrine i basta sam nie pisze bo nie mam talentu a ty tez go nie masz a wjebalas sie w ten topic gdzie tylko jedna osoba pisac umie autorka to debilka odrazu widac

parodia katrine, dobrze, że umiesz przynajmniej przyznać, że nie masz talentu:) Najwidoczniej z szeroko pojętym tematem sztuki też nie jest najlepiej, że już o kulturze osobistej nie wspomnę... No, cóż. A ja mam nadzieję, że na autorkę spłynie błogosławione tatchnienie i skleci jakiś przyjemny wierszyk:classic_cool: