Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombelkki

czy znacie jakieś dania słoiczkowe z rybką?

Polecane posty

Gość bombelkki

czy znacie jakieś dania dla 13miesiecznego maluch zawierające rybkę? szukam czegoś gotowego w sloiczkach.

jest cos takiego widzialam ostatnio w sklepie zaraz ci powiem bo chyba je kupilam :D:D a przynajmniej zmaierzalam :)

warzywa z delikatna rybą bobovity po 9 miesiącu :) kupiłam jednak :D:D

Kluseczki z łososiem w sosie koperkowym po 12 m-cu. Gerber Menu Smakosza Łosoś w warzywach po 12 m-cu. Gerber HIPP - Makaron Tagliatelle z rybą i brokułami po 12 m-cu HIPP kluseczki z rybą i warzywami w pomidorach 220g po 12 m-cu No i Bobovita tak jak Mamani opisała

Gość gizza
u nas absolutny numer jeden kluseczki z łososiem gerbera - palce lizać i synek nie pluje po całej kuchni.

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki jedzą z apetytem te dania słoiczkowe jak np. zupki?? Bo mój Kuba to nienawidzi zupek w ogóle pod każdą postacią :O :(

moja zjada zupki pod kazda postacia i miesko pod kazda postacią. Za to nie zje ŻADNEJ kaszki ani nie moge jej wcisnąc owoców. ostatnio tez kreci nosem na mleko....

Gość iziutka
Kluseczki z łososiem gerbera to ulubione danie mojej córeczki

Gość bombelkki
dzięki dziewczyny za pomysły. kupiłam tego łososia w warzywkach gerbera - moja mała smakoszka normalnie piszczy z zachwytu nad tym. pychotka!! spróbuję jej dodać kluseczki albo ryż :D

Gość kaleterka
dziewczyny, a jak myślicie, moge podać mojemu synkowi tego łososia z gerbera? bo on ma dopiero 11 miesięcy, a jak do tej pory z żadnym mięskiem nie było problemu. no i poza tym chciałabym, żeby rybkowego mięska też zjadł :) co wy na to??